Icerige atla
Extraloob

Yardım edermisiniz kafayı yicem

· 10 Yanıt · 5.2K görüntüleme
Incandescent
Incandescent OP ⭐ 14y
bu program arkada çalışıyor ve sitelerde linke tıkladığımda reklam açılıyor aradım internette birisi çözüm söylüyor diğeri çözüm için altına olmadı diye yazıyor bilen varmı bunu
Web Site :GFOX Next Roleplay
10 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Geçen arkadaşın bilgisayarında gördüm aynısını, Eset Nod32 ile tarama yapınca düzelmişti.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Incandescent
Incandescent OP ⭐ 14y
teşekkürler bi deneeyeceğim bide avast kullanıyorum kaç senedir ne işe yarıyorsa artık bence bir işe yaramıyor anca crackli dosyaları virüs diye görüyor
bluesman
bluesman ⭐ 17y
adw cleaner ile tara işini görür diye düşünüyorum.
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Combofix deneyebilirsin
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Bak önce combofix , sonra adw cleaner en sonda microsoft securityi çaktınmı birşey kalmaz
Yaralı style
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Gir tarayıcı ayarlarına yüklü eklentileri ve uygulamaları kaldır ismi geçen programının tüm uzantılarını silip esetle tarama yaptır avast hiçbir işe yaramıyor onu yükleyeceğine hiç yükleme daha iyi.
Incandescent
Incandescent OP ⭐ 14y
microsoft security essential tarattım adwcleanerla tarattım sonra güvenli modda combofixi açtım halloldu sorun teşekkürler yardımlarınız için
R
RoqA ⭐ 17y
aynı salak şey geçen ofis kurayım derken bana da oldu la alıştık birbirimize ama kaldıramadım da format zamanı da gelmişti öyle takılıyoz biz formata kadar :p
Incandescent
Incandescent OP ⭐ 14y
ya oldu sandım gene geldi en sonunda format attım görev yöneticisini açtığımda arkada 500 tane conhost.exe 200 tane cmd.exe çalışıyordu tek tek saydım hepsini kafam attı taktım cd yi attım formatı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: