Icerige atla
Extraloob

Yardım edebılecek !! Lvl kasma..

· 11 Yanıt · 1.3K görüntüleme
M
MaddLord OP ⭐ 16y
ben daha once hıc yenı gelen bır serverda ılk bastan level kasmadm ve duyduguma gore yenı server gelecekmıs wızard/bard acmayı dusnuorm pre plus + gold alcam!! ılk baslarda ılk levellerde ne yapmam lazm nerde kasıcam . nerde quest yapıcam ? bunların hıc bırını bılmıorm bırısı bana Ozel mesajdan yardm edeblrmı ? hangı lvl de ne yplır ? bot nereye kurulur :.. not: daha once hıc botla oynamadm 😄
11 Yanıt
M
MaddLord OP ⭐ 16y
Yardm edebılecek kımse yok mu :(:(
B
beyyz ⭐ 17y
sana tavsiyem wizard acma areste wiz+bard charım var actıgına pısman oluyor ınsan bastan ne acarsan ac sp kas baya bı yeı serverde bu işte zorlanırsın ong farm yapman lazım kasacak bı char lazım anlıyacagın 😎
M
MaddLord OP ⭐ 16y
evet.. yenı serverda bırazcık zor olcak ama napalım 😄 bıde ılk defa kascam ıcın :d daha nerde bot kurcamı blmıorm bklm hayrlsıı hep taxı yaptrdm ıcın dıger serverlarda:D
M
MaddLord OP ⭐ 16y
başka yardım edıcek yok mu yav forumda :D:D
B
beyyz ⭐ 17y
yenı severde char zor olur ugrastıgına degmez.
M
MaddLord OP ⭐ 16y
neden kı ?
B
beyyz ⭐ 17y
neden kı ?

sureklı botla kasılacaksın taxide daha seri olur yenı serverde taxi olmaz sp farm yapamassın bastan sıkıntı ben ugrasmam bu sekılde sen bılırsın karar senın
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yeni server 3 hafta içerisinde gelecek sen boş serverlardan birisine gir buradan seçebilirsin ; http://www.extraloob.com/v6/servercheck.php
ardından bir char aç şuradan yapılandırmanı seç ; http://www.extraloob.com/v6/oyunun-temasi-nedir.html
sonra bu charı kastırmaya başla bu süreçte sitemizi takip et gündemi öğren.
3 hafta sonra yeni servera hızlıca giriş yapabilirsin.
M
MaddLord OP ⭐ 16y
hmm 😄 ama eskı serverlarnda artk tadı kacmıs mıllet +10larla dolasıor yanı ... botla kaslcak yerlerı blsem saten 😄 daha once hıc botla kasmamstm 😄
M
MaddLord OP ⭐ 16y
yenı server acılınca ılk gunlerde napcaz ? nasl bır yol ızlemylm questmı yoksa botmu ?? yardmlarnızı beklıorm

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: