Icerige atla
Extraloob

Yardım Edebilecek Arkadai

· 9 Yanıt · 922 görüntüleme
L
LOveLyDaYs OP ⭐ 19y
pc format attım prog.kurdum cart curt vs. pc ye 2 kere reset attım 3.ye bidaha atmak zorunda kaldım pc açılıyo windows yazısı geliyo 1 kaç sn sonra mavi bir ekran çıkıyo yazılar yazıyo pc açılmıyo güvenli mod filan denemedim ama gene aynı sorun çıktı bunun nedeni ne oLabilir..
9 Yanıt
D
devilmania ⭐ 19y
tekrar format atınca mavi ekranmı çıkıyor ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bilgisayarında ki parçaları sök tak ramlerinin yerlerini değiştir iyice oturt ve işlemcini düzgünce taktığına emin ol bu kontrollerden sonra aç bakalım sorun devam edecek mi 😉
L
LOveLyDaYs OP ⭐ 19y
Gene düzelmedi bi format daha atam Şimdide format atarken gelişyo ekran format da atamıyouRUmm 😳
D
devilmania ⭐ 19y
dostum hdd de bir problem var büyük ihtimalle hdd değiştir ?!!!!!!!
0
0live ⭐ 19y
eğer sistem geri yükleme yaparken seçeneklerden system32 yi de kurmuşsan.ve sonra resetlemek istemiştir.

onarılamaz sistem hatası diodur mavi ekranda.

başka bilgim yoq..
D
drotalion ⭐ 19y
kimse sallamasın birkere. Ağzı olan konuşuyor diyeceğim neredeyse:

Arkadaşım, format attığına göre sende recovery cd si var. Onu tak.

Şimdi adımları takip et:

Önce bekle, sadece bekle. Karşına bir süre sonra ''to open the recovery screen, press F2'' çıkacak, F2 ye bas.

Şimdi enter a bas ve türkçe yi seç

sonra artık gerisi beklemeye kalıyor.:

önce :

1)chkdsk c: yaz, bekle
2)bootcfg /rebuild
3)fixboot c:
4)fixmbr ( eğer 2 işletim sistemi kullanıyorsan yapma bunu)

sonra çalışacaktır.
N
Nebula ⭐ 19y
Donanımsal i hata diye düşünüyorum,benim eski külüstürde oluyordu mavi ekran.Ramleri söküp takmamı bi bilgisayarcı arkadaşım söylemişti denediğimde düzelmişti.Senin sorunun neden düzzelmedi bilemedim
D
drotalion ⭐ 19y
milet sallamayın donanımsal olsa öncedende çalışmazdı. Arkadaş format atmadan mis gibi çalışıyor diyor.

yukarıda yazdıklarımı uygula takır takır çalışır.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: