Icerige atla
Extraloob

Yardım ( Brush İle İlgili )

· 10 Replies · 1.5K views
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
Benim PS'imde Brush Gozukmuor ? Brush Kullanamıyorum Acaba Neden ? "Window" Secenegındede Brush Yazmıyor....Bilen Birisi Yardım Ederse Sevinirim..

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
10 Replies
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
Yardım Edecek Birisi Yokmu :S
S
sLy_FoX ⭐ 19y
Bnede yeniyim ama şöle bişey yapabilirsin sanırım ..

P.s simgesine sağ tıkla özellikler de oradan hedef bul de Presets klasörü içine Brushes diye bi klasör oluştur içine brush indir at .. Belki senin p.s de brushes yüklü değildir diye önerimi sundum ..uygularsın veya uygulamassın karışmam :)Mantıksız da gelebilir 😄 bnde yeniyim sonuçta ..
B
Black Rain ⭐ 19y

P.s simgesine sağ tıkla özellikler de oradan hedef bul de Presets klasörü içine Brushes diye bi klasör oluştur içine brush indir at .. Belki senin p.s de brushes yüklü değildir diye önerimi sundum ..uygularsın veya uygulamassın karışmam :)Mantıksız da gelebilir 😄 bnde yeniyim sonuçta ..

+1905
Brushları da burdan temin edebilirsin 😉 http://www.brusheezy.com/
S
sLy_FoX ⭐ 19y

+1905
Brushları da burdan temin edebilirsin 😉 http://www.brusheezy.com/

Adres için tşkler 😊 Vay bea demek 2 günde p.s ci oldum ahaha 😄 biliyorum bn bu işi yav 😄 hiç mi p.s yapmicaz 😄
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
ewt bnde oyle yaptım fakat ps programına gırınce gozukmuor yanı brushes klasoru ıcınde war... werdıgınız sıteden ındırdım brushes klasorunun ıcıne attaım ama programa gelmedı .S
B
Black Rain ⭐ 19y
ewt bnde oyle yaptım fakat ps programına gırınce gozukmuor yanı brushes klasoru ıcınde war... werdıgınız sıteden ındırdım brushes klasorunun ıcıne attaım ama programa gelmedı .S

Fırça işaretine tıkla resimin üstüne falan gel sağ tıkla orda sağ üst köşede bir ufak buton var oraya bas load brush de teker teker ekle brushları 😉
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y

Fırça işaretine tıkla resimin üstüne falan gel sağ tıkla orda sağ üst köşede bir ufak buton var oraya bas load brush de teker teker ekle brushları ;)

yorum ıcın saolda işte fırca işareti yok :S bi foto cekıp koyayım en iyisi
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
SS'LeR Eklendi
R
Redefine ⭐ 19y
SS'LeR Eklendi

İyide o resimde gösterdiğin image ready orda olmaz tabi. Adobe Photoshopta var Brush 😄

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: