ARkadaslar . Bn İlk Önce silkroad ı Bota Kurmak istiyorum Daha sonra . da Başlat>bilgisayarı kapat > Beklemede Seçeneğinden Beklemedeyi Tıklıyorum FakaT oyunu hiç Denemedim .. Yani Bazılar Diyoqu Beklemeye Alınca Net Gidiyor Dorumu bu Yani İnt gidiyormu ?
Yardım Beklemeye almak Pcyi
· 32 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
32 Yanıt
Evet sen alırsan gider. Onun yerine güç seçeneklerinden otomatik 5dk sonra beklemeye girmesini ayarla yatarken. Otomatik girince int kopmaz. mucX
denetim masasındanmı Ayarlıcam ?
Evet dostum ordaki beklemeye alma olayını 5dk yap. Bi dene bakalım olması gerekiyor.
Denetim masası > Güç Seçenekleri > 5 Dk Ayarladım Sonra
Başlat> Bilgisayarı Kapat> Bekleme Yi tıkladıgmda Pc beklemeye Alıyor fanlar felan Duruyor Tekrar Açtım Msn Felan Kapanmıstı ?
Başlat> Bilgisayarı Kapat> Bekleme Yi tıkladıgmda Pc beklemeye Alıyor fanlar felan Duruyor Tekrar Açtım Msn Felan Kapanmıstı ?
jigsaw orda Hngisini ? alaym 5 dk olarak Monitoru Kapt ımı Sistem Bekleme Konumunumu ?
Sistem bekleme konumu. 😊
Yaptım Ama Gine Olmadı Yani Msn Gine kapanıyor Msn önemli Değilde İnt gidiyorsa Dc Yeris Oyunda :S O Sorun Rolling Eyes
Höö daha 5dk geçmedi ki? Confused
nasıl Yane :S Bn kendim Kapatıyom 5 dk Geçince Kendimi Kapanacak ? Rolling Eyes
Up. Neutral
8-9 Dk. Oldu Hağla Beklemeye almıyor :S
Ya mouse a falan dokunma kendin alma beklemeye pcyi boşta bırak 5dk elleşme. Razz
Razz hemen deniyorum...
denedim Gine net gitti Yaw :S
Bende gitmiyor. USB modem mi acaba?
Yok Usb Diil Sad
UP perde
tombalaci_46
⭐ 19y
Evet Arkadaşın Dedigi Gibi 5 Dk Bekle Gitmemesi Gerek Bendede Gitmiyor Cok İlginc Confused
arkadaslar 5 dk bekliyorum Daha Sonra Açılınca Msn felan Kapanmıs Oluyor :S Rolling Eyes
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap