Icerige atla
Extraloob

Yardım Beklemeye almak Pcyi

· 32 Yanıt · 2.5K görüntüleme
C
CasH_87 OP ⭐ 19y
ARkadaslar . Bn İlk Önce silkroad ı Bota Kurmak istiyorum Daha sonra . da Başlat>bilgisayarı kapat > Beklemede Seçeneğinden Beklemedeyi Tıklıyorum FakaT oyunu hiç Denemedim .. Yani Bazılar Diyoqu Beklemeye Alınca Net Gidiyor Dorumu bu Yani İnt gidiyormu ?
32 Yanıt
J
Jigsaw ⭐ 19y
Evet sen alırsan gider. Onun yerine güç seçeneklerinden otomatik 5dk sonra beklemeye girmesini ayarla yatarken. Otomatik girince int kopmaz. mucX
C
CasH_87 OP ⭐ 19y
denetim masasındanmı Ayarlıcam ?
J
Jigsaw ⭐ 19y
Evet dostum ordaki beklemeye alma olayını 5dk yap. Bi dene bakalım olması gerekiyor.
C
CasH_87 OP ⭐ 19y
Denetim masası > Güç Seçenekleri > 5 Dk Ayarladım Sonra
Başlat> Bilgisayarı Kapat> Bekleme Yi tıkladıgmda Pc beklemeye Alıyor fanlar felan Duruyor Tekrar Açtım Msn Felan Kapanmıstı ?
C
CasH_87 OP ⭐ 19y
jigsaw orda Hngisini ? alaym 5 dk olarak Monitoru Kapt ımı Sistem Bekleme Konumunumu ?
J
Jigsaw ⭐ 19y
Sistem bekleme konumu. 😊
C
CasH_87 OP ⭐ 19y
Yaptım Ama Gine Olmadı Yani Msn Gine kapanıyor Msn önemli Değilde İnt gidiyorsa Dc Yeris Oyunda :S O Sorun Rolling Eyes
J
Jigsaw ⭐ 19y
Höö daha 5dk geçmedi ki? Confused
C
CasH_87 OP ⭐ 19y
nasıl Yane :S Bn kendim Kapatıyom 5 dk Geçince Kendimi Kapanacak ? Rolling Eyes
C
CasH_87 OP ⭐ 19y
Up. Neutral
C
CasH_87 OP ⭐ 19y
8-9 Dk. Oldu Hağla Beklemeye almıyor :S
J
Jigsaw ⭐ 19y
Ya mouse a falan dokunma kendin alma beklemeye pcyi boşta bırak 5dk elleşme. Razz
C
CasH_87 OP ⭐ 19y
Razz hemen deniyorum...
C
CasH_87 OP ⭐ 19y
denedim Gine net gitti Yaw :S
J
Jigsaw ⭐ 19y
Bende gitmiyor. USB modem mi acaba?
C
CasH_87 OP ⭐ 19y
Yok Usb Diil Sad
C
CasH_87 OP ⭐ 19y
UP perde
tombalaci_46
Evet Arkadaşın Dedigi Gibi 5 Dk Bekle Gitmemesi Gerek Bendede Gitmiyor Cok İlginc Confused
C
CasH_87 OP ⭐ 19y
arkadaslar 5 dk bekliyorum Daha Sonra Açılınca Msn felan Kapanmıs Oluyor :S Rolling Eyes

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: