Bu İD'i arkadaştan aldım.Ben ''Pride''.Kayıt bilgilerinden Msni değiştirem dedim sallamalı bişey yaptım.Sonra aktivasyon muydu neydi öyle bişe cıkıyor karşıma. Uzun lafın kısası ne zaman ,nasıl açılır accountum 😐
Yardım
· 5 Replies · 1.2K views 0 reading
5 Replies
Hiç birşey anlamadım. Daha açık konuşur musun? Belki o zaman yardımcı olabilirim..
Bu İD'i arkadaştan aldım.Ben ''Pride''.Kayıt bilgilerinden Msni değiştirem dedim sallamalı bişey yaptım.Sonra aktivasyon muydu neydi öyle bişe cıkıyor karşıma. Uzun lafın kısası ne zaman ,nasıl açılır accountum :|
site yöneticilerine pm at
Bu İD'i arkadaştan aldım.Ben ''Pride''.Kayıt bilgilerinden Msni değiştirem dedim sallamalı bişey yaptım.Sonra aktivasyon muydu neydi öyle bişe cıkıyor karşıma. Uzun lafın kısası ne zaman ,nasıl açılır accountum :|
Normalde maile bir aktivasyon linki yollanır, sen ona tıklayınca hesap aktıf olur.
Senin durumunda sadece Bir Site Manager+ rütbeli yetkililer hesabı aktif ederse açılır.
Tmm Sorun Çözülmüştür. Kilitleyebilirsiniz 🍿
O Sallamadan Yazdıgım Olan Yazıyı Geçmişten Öğrendim. Sonrada O Sallama Yazdıgımdan Bi Msn Adresi Kurdum Tekrardan Aktivasyon Şifresi Gönderdim Ve Oldu 🤘
O Sallamadan Yazdıgım Olan Yazıyı Geçmişten Öğrendim. Sonrada O Sallama Yazdıgımdan Bi Msn Adresi Kurdum Tekrardan Aktivasyon Şifresi Gönderdim Ve Oldu 🤘
Log in to write a reply.
Log In