Icerige atla
Extraloob

Yardım

· 5 Replies · 1.2K views
S
stoRm OP ⭐ 19y
Bu İD'i arkadaştan aldım.Ben ''Pride''.Kayıt bilgilerinden Msni değiştirem dedim sallamalı bişey yaptım.Sonra aktivasyon muydu neydi öyle bişe cıkıyor karşıma. Uzun lafın kısası ne zaman ,nasıl açılır accountum 😐
5 Replies
C
ChosenOne ⭐ 18y
Hiç birşey anlamadım. Daha açık konuşur musun? Belki o zaman yardımcı olabilirim..
S
SnowFlake ⭐ 18y
Bu İD'i arkadaştan aldım.Ben ''Pride''.Kayıt bilgilerinden Msni değiştirem dedim sallamalı bişey yaptım.Sonra aktivasyon muydu neydi öyle bişe cıkıyor karşıma. Uzun lafın kısası ne zaman ,nasıl açılır accountum :|

site yöneticilerine pm at
X
XER0 ⭐ 19y
Bu İD'i arkadaştan aldım.Ben ''Pride''.Kayıt bilgilerinden Msni değiştirem dedim sallamalı bişey yaptım.Sonra aktivasyon muydu neydi öyle bişe cıkıyor karşıma. Uzun lafın kısası ne zaman ,nasıl açılır accountum :|

Normalde maile bir aktivasyon linki yollanır, sen ona tıklayınca hesap aktıf olur.

Senin durumunda sadece Bir Site Manager+ rütbeli yetkililer hesabı aktif ederse açılır.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Tmm Sorun Çözülmüştür. Kilitleyebilirsiniz 🍿

O Sallamadan Yazdıgım Olan Yazıyı Geçmişten Öğrendim. Sonrada O Sallama Yazdıgımdan Bi Msn Adresi Kurdum Tekrardan Aktivasyon Şifresi Gönderdim Ve Oldu 🤘

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: