Icerige atla
Extraloob

yardım

· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme
S
sabri5757 OP ⭐ 18y
ata bilen no dc yi msn mı verıyorum nondan arkdş olak hemde yardım ederse sevınırım msn:tolga_57_snp@_____________ ?!!!!!!.. ?!!!!!!..... 🎅 :?! 😎 😳 😳 :idea: ❓ 😈 :? 😲 😞 😄
11 Yanıt
S
sorale ⭐ 19y
ata bilen mi pek anlamadım ama
no dc discoonect vermeden oyuna girmek için zaten ama senin istediğini anlayamadım
acıklarsan iyi olur
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yardım diye başlık olmaz daha tanımlayıcı yap başlığı lütfen bu şekilde çok yardım alamazsın.
Barzo
Barzo ⭐ 19y
sanırsam orj client istiyor arkadas ?
P
Prada ⭐ 19y
ata bilen no dc yi msn mı verıyorum nondan arkdş olak hemde yardım ederse sevınırım msn:tolga_57_snp@_____________ ?!!!!!!.. ?!!!!!!..... 🎅 :?! 😎 😳 😳 :idea: ❓ 😈 :? 😲 😞 :D

Kardes where do you come from? 5 kere okudum cumleni ama hic bisey anlamadim no dc client mi istiyosun , msn mi veriyosun, arkadas mi ariyosun nabiosun anlam veremedim ben sana 🎅
S
sorale ⭐ 19y
bende tek fransız benmi kaldım diyodum kimse anlamamış 😐
S
spycasus ⭐ 18y
Zuaaaa kardeş no dc forumdan bulursun arkadaşlık için bi sürü chat sitesi var 😄. Ayrıca türk dil kurumunun sitesini bi ziyater et sen türkçeyi çok farklı tanımışsın 😄
C
Cryolite ⭐ 19y
Bazıları hakkaten türkçe cümle kurmayı beceremio annamıyorum bölelerini ^^
F
eğer yanlış anlamadıysam senin istediğin burada viewtopic.php?f=53&t=48617 😉
S
sansar1693 ⭐ 19y
acaba türkçe öğretmeni kim 😊
D
drotalion ⭐ 19y
yani o kadar senedir almanyadayım adam allah bilir türkiyede yaşıyor kardeş kusura bakma benim türkçemi anlayan sayısı seninkinden bir hayli fazla...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: