Icerige atla
Extraloob

Yardım!

· 10 Yanıt · 1.1K görüntüleme
D
DeepdarK OP ⭐ 19y
Konuyu nereye açıcağımı bilemedim buraya açıyorum
beyler ben bi tg videosu çektim video süper oldu ama video ya müzik nası koyucam
onu bilmiyorum bi açıklarsanız cok sevinirim
konu videoyla ilgili olduğu için video bölümüne açtım 😊
10 Yanıt
P
PsPasha ⭐ 19y
youtube'ye uye ol uploadla extraokk
D
DeepdarK OP ⭐ 19y

youtube'ye uye ol uploadla extraokk

yaw onu biliyom sade video arkasında oyunun ve klavyeye bastığımda çıkan sesler var onun yerine orginal şarkı sesi nasıl koyucam diyorum Cool
P
PsPasha ⭐ 19y
buyur buldum..movie maker la yapabilirsin

Tıkla Burdan Kullanımı
N
Nebula ⭐ 19y
Movie Maker zaten yüklü olması lazım.Başlat Programlar dersen klasör içinde olmayanlara bak.
D
DeepdarK OP ⭐ 19y
yaw anlatamıyom herhalde ben videoyu falan yaptım sade videoya şarkı ekleme kaldı onu nası yapcam onu anlatsın biri
D
DeepdarK OP ⭐ 19y
koca sitede 2 kişimi cevap veriyo yaw Sad
L
movie marker kullandıysan sol bölümde müzik al bas bilgisayarına yüklü olan video ya koymak istediğin müziği seç sonra seçtiğin müzik orta bölümde görünetecektir onu tutup video nun altına at
S
SilenTT ⭐ 19y

movie marker kullandıysan sol bölümde müzik al bas bilgisayarına yüklü olan video ya koymak istediğin müziği seç sonra seçtiğin müzik orta bölümde görünetecektir onu tutup video nun altına at

lafı klavyemden aldın extrabeer
D
DeepdarK OP ⭐ 19y

lafı klavyemden aldın extrabeer

Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: