bnim pc de pc kartı var fakat sürücüyü yükledim her şeyi yaptım ama görüntü var ses yok eskiden veriodu fakat bi ara pc ye format atıldı o zmandan veri yok biri çözüm bulursa resimli olarak anlatırsa sevinirim
yardım
· 8 Yanıt · 963 görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Ses Kartının Driverını Yüklersen Sorun Ortadan Kalkar.
sadece tv de yok diğer her yerde ses var
Sorunu Biraz Daha Düzgün Anlatabilirsen Elimizden Geldigince Yardımcı Olmaya Calısabiliriz.Biraz Daha Acarmısın Soruyu
ses tv kartı driverler yüklü düzgünce görüntü verior fakat ses vermio ayarlara baktım bütün hey şey açık tv kartının küçük kısa bir kablosu var başka forumlarda onla ilgili diolardı ama her yere denedim yinede ses yok
Format attıkdan sonra oldu demişsin, formatın yanlış atılmasından kaynaklanabilir .
Yapılacak tüm şeyleri gözden geçirip yeniden format atman işe yarayabilir .
Formatdan önce çalışan birşeyin formatdan sonra çalışmamasının sebebi formatın yanlışlığı olsa gerek .
Yapılacak tüm şeyleri gözden geçirip yeniden format atman işe yarayabilir .
Formatdan önce çalışan birşeyin formatdan sonra çalışmamasının sebebi formatın yanlışlığı olsa gerek .
ama 1 kere değil 2. format bu bu pc kurulduğundan beri hep aynı kişi attı
bnim pc de pc kartı var fakat sürücüyü yükledim her şeyi yaptım ama görüntü var ses yok eskiden veriodu fakat bi ara pc ye format atıldı o zmandan veri yok biri çözüm bulursa resimli olarak anlatırsa sevinirim
ses kartı driver + ekran kartı driver + anakart driver
bunları kurman lazım kuzum 😘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap