Icerige atla
Extraloob

YARAKLI Köyü

· 12 Yanıt · 22K görüntüleme
W
Weird Thoughts OP ⭐ 17y
😈 😈
12 Yanıt
B
BaSoryong ⭐ 18y
lol 😄
X
Xplosive ⭐ 17y
Bana pek inandırıcı gelmedi, ps olabilir. 😜
W
Weird Thoughts OP ⭐ 17y
hahaha çok güldüm bu fotoya 😄
V
volaris ⭐ 18y
xD
W
Weird Thoughts OP ⭐ 17y
evet bu bi ps aleti Dikkat ettiyseniz Köyün Adı Bana ARAKLI Gibi gelıo farkettiyseniz Y bi değişik çıkmış 😄
X
Xanthos ⭐ 19y
Trabzon Avanos- Araklı köyü

köylüler bu fotoğrafı görürse o fotodakiler için son gün olur.

PS: benim hatunun köyü... ordan biliyorum 😎
X
Xplosive ⭐ 17y
Belki de köyün adı Taraklı'dır. Yazıda baştaki Y harfinin fontu diğerlerinden küçük. Ama ps olabilir eğlenmemize bakıyoruz biz. 😄
R
Rhea ⭐ 19y
Her konuda ps ps. Ps demenizin nedenini anlayamıyorum ps ise bile komiklik olsun diye yapılmış bir resim siz ps deyip konuyu karalayasınız diye yapılmış birşey değil.
M
magnesia ⭐ 18y
evet bu bi ps aleti Dikkat ettiyseniz Köyün Adı Bana ARAKLI Gibi gelıo farkettiyseniz Y bi değişik çıkmış :D
S
Şu ps mantığınızı hala anlayabilmiş değilim. Komik enteresan görseller bölümündesiniz fark ettiyseniz sadece orjinal fotoğraflar konsaydı pek eğlenceli bir şey olmazdı sanırım. Ps ise ps olsun ps diyince rahatlıyormusunuz ? Adam düşünmüş yapmış ayrıca çokda komik olmuş.
Q
qitarist ⭐ 19y
Şu ps mantığınızı hala anlayabilmiş değilim. Komik enteresan görseller bölümündesiniz fark ettiyseniz sadece orjinal fotoğraflar konsaydı pek eğlenceli bir şey olmazdı sanırım. Ps ise ps olsun ps diyince rahatlıyormusunuz ? Adam düşünmüş yapmış ayrıca çokda komik olmuş.

dmi 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: