W WosT OP ⭐ 17y 17 yil once #1 Can sıkıntısından yaptığım imza/avatalar .🎭İsteyen Varsa Yapabilirim.Konu Altına Yazmanız Yeterli. 😗 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
I Infinity ⭐ 18y 17 yil once #2 ➡️ Photoshop Çalışmalarımız TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WosT OP ⭐ 17y 17 yil once #3 ➡️ Photoshop ÇalışmalarımızYanlış yere konu açmışım Teşekürler 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S ScorpioGlaive ⭐ 17y 17 yil once #4 PS değil ki bu.. Cooltext ve diğer beleş siteler ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mojito ⭐ 18y 17 yil once #5 Bilmemek ayıb değil yeterki çaktırma 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WosT OP ⭐ 17y 17 yil once #6 Kardeşim farkedersen ps ile yaptıgım yazmıyor konuyu yanlış yere açmışım arkadaşta buraya taşımış benle alakalı bi konu deil^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S ScorpioGlaive ⭐ 17y 17 yil once #7 Bak arkadaşım senin yaptığın sayılmaz... Yazı yazıyorsun, bir butona tıklıyorsun o kadar 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WosT OP ⭐ 17y 17 yil once #8 Bilmiyodum yeni öğrendim paylaşmak istedim sorun ne dostum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S ScorpioGlaive ⭐ 17y 17 yil once #9 Sorun var demedim sadece beleş site dedim uzatma.. Topicten kaçtım... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil