Icerige atla
Extraloob

Yapı Kredi Play Kart

· 11 Yanıt · 3.1K görüntüleme
A
Arcadia OP ⭐ 17y
Arkadaşlar kullananlar vardır belki bu kart Yapı Kredinin üniversite öğrencileri için çıkardığı 500 TL limiti olan kart. Ben bu kart için yaklaşık 1 hafta önce başvurdum veznedeki kadına sordum eğer ay boyunca hiç harcama yapmassak ekstre gelir mi ödememiz gereken asgari bi tutar var mı diye hayır dedi bana ama ne yalan söyliyim pek de inanmadım. Sorum şu ;

İçinizde bu kartı kullanan yada bu kart hakkında bilgisi olan var mı yani ben 1 ay boyunca 1 tl bile harcamasam bu karttan ödemem gereken bi tutar olur mu yoksa diğer aya atlar mıyım direk?
11 Yanıt
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Yapı Kredi her ne derse desin, her sene 40-60TL civarında kart ücreti kesiyor...

Öğrenci belgenle birlikte bankaya gidip, bana kart aidatı yok denilmişti diyerek duruma itiraz edip paranın geri yatırılmasını istiyorsun, fakat o parayı geri yatırmaları bile baya uzun zaman alıyor...

Kısacası parayı alırken dakik, hizmete gelince uyuşuk bir banka...

Harcama yapmazsan yukarda belirttiğim ibinetor ücret haricinde sende para kesemezler/alamazlar...
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
A
Arcadia OP ⭐ 17y
Artık öğrenci olduğunu belirtene de 20 TL diye biliyorum ama o çok problem değil,

kart ücreti hangi aylarda kesiliyor?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
6 ayda bir diye biliyorum
R
RoqA ⭐ 17y
Hazır kart konusu açılmışken sorayım, ben de kendime banka hesabı açtırmak istiyorum yıllık ücret kesmeyen öğrenci hesabı tarzı bişey lazım bana da, kredi kartı istemiyorum sadece banka kartı olsun hesabımdaki paradan kullanabileyim sadece var mı bu şekilde bir kart bilen var mı
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Karta otomatik olarak sanal hesap açıyorlar. Evet kartın ödemesi yok ama sanal hesabın işletim ücretini kitliyorlar sana 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hazır kart konusu açılmışken sorayım, ben de kendime banka hesabı açtırmak istiyorum yıllık ücret kesmeyen öğrenci hesabı tarzı bişey lazım bana da, kredi kartı istemiyorum sadece banka kartı olsun hesabımdaki paradan kullanabileyim sadece var mı bu şekilde bir kart bilen var mı

Garantiye öğrenci belgen vs ile gidiyorsun banka hesabı açtırıyorsun , öğrenci olduğunu söyleyip hesap ücretini iptal ettirtiyorsun ve internet bankacılığını aktif ettiriyorsun.Devamında internet bankacılığı üzerinden sanal kart açıyorsun kendine 5 dakika'da.
R
RoqA ⭐ 17y
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi

Garantiye öğrenci belgen vs ile gidiyorsun banka hesabı açtırıyorsun , öğrenci olduğunu söyleyip hesap ücretini iptal ettirtiyorsun ve internet bankacılığını aktif ettiriyorsun.Devamında internet bankacılığı üzerinden sanal kart açıyorsun kendine 5 dakika'da.

Çok teşekkürler hacım 😘
A
Arcadia OP ⭐ 17y

yıllık ücreti nasıl 6 ayda bir keserler ya dolandırıcılıktır bu resmen bi yanlışın olmasın?
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bu mesaj Arcadia rumuzlu uyeden alinti yapildi

yıllık ücreti nasıl 6 ayda bir keserler ya dolandırıcılıktır bu resmen bi yanlışın olmasın?

2 Taksit.
A
Arcadia OP ⭐ 17y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Arcadia rumuzlu uyeden alinti yapildi

2 Taksit.

Sorun yok o zaman 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: