🍿
takıma yeni bir kaleci transfer olmuş...takımdakiler bunu kutlamak için bi bara gitmişler..eğlenirken bir eşcinsel kaleciyle ilgilenmeye başlamış..ancak kaleci hiç oralı olmamış..eşcinsel yandakine sormuş bu adam benimle ndn hiç ilgilenmiyor..
-bizim kaleci hava toplarında iyi ama yan toplarda sıkıntılı demiş. 😁
yan top..
· 12 Replies · 1.0K views 0 reading
12 Replies
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Şu fıkraları bir topicde toplarsan güzel olur.
Fıkraların gerçekten kötü.
Bencede baya kötü. 😁
Ama yinede emeğe saygı...
Fıkraların gerçekten kötü.
Bencede baya kötü. 😁
Ama yinede emeğe saygı...
sensin kötü 😘 👍
emeğe saygı...
sağol 😘
Ego mu tatmin ediyorsun?
bu benim şahsi görüşüm bence bu arakadsın açtığı konular seninkilerden daha mantıklı benlkide ben seninkileri anlamıyorum... 🍺
G
GriffinHeart
⭐ 19y
sni bile yerim süper mario:D
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
hic gulmedım gercekten ama yıne de ellerıne saglık 👍
🍿
sağol 😘
bilmiyorum ya bunu arkışlar anlatmıştı bende yazdım belkide farklı bi şekilde yazılmış olsa komik olurdu yada anlatılsaydı 🙄
hic gulmedım gercekten ama yıne de ellerıne saglık 👍
sağol 😘
bilmiyorum ya bunu arkışlar anlatmıştı bende yazdım belkide farklı bi şekilde yazılmış olsa komik olurdu yada anlatılsaydı 🙄
🍿hic gulmedım gercekten ama yıne de ellerıne saglık 👍
sağol 😘
evet 👍
saol yinede olumsuz mesajlara takma sen 😊
bide her fıkraya ayrı konu açarsan uyarı alabilirsin benden söylemesi bi başlığa 2-3 fıkar yazarsan daha iyi olur ☕
Log in to write a reply.
Log InBenzer Konular
87 Level Glaive - Fellow (onyx,supp)- Avatar Set - VIP || Yan char 80 crossbow/cleric WTS 131 Warrior / 0 yan mastery 89 Glaive Dolu Char-- 80 Xbow Cleric yan char 250TL WTS 132 LV WARİOR WARLOK CAR YAN CAR LAR FULL ZERK YERDEN KALKMA DOLU S DEVİL FLAG 5/5 132 LVL SS NUKER FULL INT S DEVİL FLAG 5 FULL DOLU CHAR PAGE 3 YAN 3 ÇAR FULL ZERK