Geçenlerde denk gelmişti tandem uçuş yapmıştık, sizlerle paylaşmak istedim görüntüleri ^^ orhangazi'de 1300mt den atlayıp 1700 metreye kadar yükseldik, çok fazla eğlenceliydi herkese bir kez dahi olsa denemesini tavsiye ederim hatta yapabiliyorsanız bunu sürekli hale getirip spor olarak yapın 😉
http://img158.imageshack.us/img158/2530/s6300162sa9.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/30/s6300167go2.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/7439/s6300176mv6.jpg
Yamaç Paraşütü
· 16 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
S
Streetwise
⭐ 19y
Vay hacım yakınmışınız bizim buraya bende Gemlik'te oturuyorum,burayada uğrasaydın:P
ııı hacım iki tane var 😄
napayım? senmi silersin benmi sileyim?
napayım? senmi silersin benmi sileyim?
timsah aklıma geldi bulsamda koysam keşke.
fotolar çok cici güzelim hele 2.foto batman gibisin o giysiler kaç kilo yahu yerinden kalkmaz gibi duruyor deniz altında vurgun oluyor diyorlar ya gökyüzü üstünde durum nedir bir sıkıştırma oluyormu hacım ?
fotolar çok cici güzelim hele 2.foto batman gibisin o giysiler kaç kilo yahu yerinden kalkmaz gibi duruyor deniz altında vurgun oluyor diyorlar ya gökyüzü üstünde durum nedir bir sıkıştırma oluyormu hacım ?
sendekide iyi cesater valla 😁 tebrıkler
orhangazi mi orası orda yapılıyordu galiba
abi iyi güzel hoşta heykel e bile çıkamıyorum 1 aydır
ama güzel denem abi valla 1300mt 😁
benim en son ole maceram 2 yıl once çanakklae boğazını yüzerek geçerken oldu sonlarda yer aldım ama oönemli olan katılmaktı
orhangazi mi orası orda yapılıyordu galiba
abi iyi güzel hoşta heykel e bile çıkamıyorum 1 aydır
ama güzel denem abi valla 1300mt 😁
benim en son ole maceram 2 yıl once çanakklae boğazını yüzerek geçerken oldu sonlarda yer aldım ama oönemli olan katılmaktı
Yok be yawrum 2. foto ben değilim, türkiye 1. liği ve avrupa 3. lüğü olan birisi ^^ hatta kurs vermek için benide çağırmıştı =)
C
Charles Darwin
⭐ 18y
abi 1.ci resimdeki sağ tarafdaki abimizin ismi nedir? sanki daha önce görmüştüm yaa 🙄
T
TitusPullo
⭐ 19y
ohh abisi sana yakışıyor paraşüt falan. Seni havalarda uçarken görmek isterim 😜
uhuhuhu hacım spora atılmışsın. 😜
Geçen sene Erdek'te parasailingten 1 kişi öldü ondan sonra kapandı spor resmen ilçede. 😐
Geçen sene Erdek'te parasailingten 1 kişi öldü ondan sonra kapandı spor resmen ilçede. 😐
abi 1.ci resimdeki sağ tarafdaki abimizin ismi nedir? sanki daha önce görmüştüm yaa 🙄
o screamadle sanırsam 😁 😈 🍿 tam emin degilim ama...
timsah aklıma geldi bulsamda koysam keşke.
Tam tersi oluyordur. 😲
evet tam tersi oluyor jiggy haklı burada ^^ ben orada kırmızı kasklı olanım tek fotomuda koydum zaten, 2. fotodakide daha öncede söylediğim gibi Türkiye 1. liği ve Avrupa 3. lüğü olan bir tanıdık =)
Havadayken spiral yapmak aşırı eğlenceli hatta ters tribülansa girmek o yüreğinin ağzına gelmesi o riski yaşamak... Herşey apayrı gerçekten zihnini boşaltmak için yapılabilecek en güzel şey 😊
Havadayken spiral yapmak aşırı eğlenceli hatta ters tribülansa girmek o yüreğinin ağzına gelmesi o riski yaşamak... Herşey apayrı gerçekten zihnini boşaltmak için yapılabilecek en güzel şey 😊
evet tam tersi oluyor jiggy haklı burada ^^ ben orada kırmızı kasklı olanım tek fotomuda koydum zaten, 2. fotodakide daha öncede söylediğim gibi Türkiye 1. liği ve Avrupa 3. lüğü olan bir tanıdık =)
Havadayken spiral yapmak aşırı eğlenceli hatta ters tribülansa girmek o yüreğinin ağzına gelmesi o riski yaşamak... Herşey apayrı gerçekten zihnini boşaltmak için yapılabilecek en güzel şey :)
abi o 3. resimdeki gülüşün dağıtıyor ortalığı yav 😜 🤘
Yapmak istediğim sporlardan 1 tanesi.
-Yamaç paraşütü
-Deniz altı turu
-Ve uçaktan atlamak (paraşütle 😁)
-Yamaç paraşütü
-Deniz altı turu
-Ve uçaktan atlamak (paraşütle 😁)
Havadayken spiral yapmak aşırı eğlenceli hatta ters tribülansa girmek o yüreğinin ağzına gelmesi o riski yaşamak... Herşey apayrı gerçekten zihnini boşaltmak için yapılabilecek en güzel şey :)
abi o 3. resimdeki gülüşün dağıtıyor ortalığı yav 😜 🤘
O bizim aramızda efsanevi zaten. 😜
S
Spartan123
⭐ 18y
Atlayıştanda bir foto görseydik 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap