Icerige atla
Extraloob

Yalnızlar & dertliler diyarı

· 16 Replies · 1.3K views
G
Ghost Spy OP ⭐ 19y
derdiniz sorununuz varsa çözelim yalnızmısın gel tartışalım konuşalım Laughing

derdinize çözüm bulur dostunuz oluruz Wink

ilk ben başliyim derdimi anlatmaya

Şu aşk denen şeyi bir gerçekten yaşayamadım ya tek taraflı oldu yada aşık olmadım halde güzel kızlar vardı hep....
Bide şu lanet okul yokmu oku oku bitmez dershaneden bahsetmiyorum bile hele 50 lvlda açtığım o buz nukesine ne demeli imbue ile birlkte ne biçim mp yiyor Evil or Very Mad Crying or Very sad

anlatın konuşalım cidden extraloob ailesi yanınızda Wink
16 Replies
G
Ghost Spy OP ⭐ 19y
özel konuları msn veya öm atarakda konuşabilirsiniz bizde çareler tükenmez yalnız öyle saçma sapan şeyler yazmayın oyarım Mr. Green yok 300k lazım sword alcam Evil or Very Mad

[email protected]
R
RoyalFlush ⭐ 19y
55000 nüfüslu nüfüsun yarısından fazlası kız olan bir okulda kız bulamamak nedir bilirmisiniz

sırf can sıkıntısından bugünün 14 şubat olduğunu unutup sokağa çıktıktan sonra bu soğukta bile elele gezen sevgilileri görünce "off ulan off"diyip akşama içmeye karar vermek..

son ilişkisinde 1 hafta içinde boynuzlanmak nedemek bilirmisiniz Crying or Very sad

offff ulan offf dertlendim yine yav Rolling Eyes
G
Ghost Spy OP ⭐ 19y

55000 nüfüslu nüfüsun yarısından fazlası kız olan bir okulda kız bulamamak nedir bilirmisiniz

sırf can sıkıntısından bugünün 14 şubat olduğunu unutup sokağa çıktıktan sonra bu soğukta bile elele gezen sevgilileri görünce "off ulan off"diyip akşama içmeye karar vermek..

son ilişkisinde 1 hafta içinde boynuzlanmak nedemek bilirmisiniz Crying or Very sad

bende aynısını yaşadım bi an benim yaşadıklarımı yazdığını sandım haklsıın bilirim ne olduğunu ve gerçekten büyük bir hüzündür bunlar yaşanması gereken şeyler değil yaşamamız yanlış diyorum daha ne diyim herkes el ele kahvekeyfi bizde dostlarımızla yaşıyoruz abi napalım Rolling Eyes
B
blade408 ⭐ 19y

basacan kalayı bi balık alcan valide onu bi pişerecek sonra bide 35 lik alacan bak bakalım dert tasa kaliomu
stalebug
stalebug ⭐ 19y

basacan kalayı bi balık alcan valide onu bi pişerecek sonra bide 35 lik alacan bak bakalım dert tasa kaliomu

tam üstüne bastın yandan geç hacı Very Happy
G
Ghost Spy OP ⭐ 19y

tam üstüne bastın yandan geç hacı Very Happy

çok nadir kaçak bira içerm ama alkola onun dışında yok dert unutturma falan konusunda her şekilde karşıyım hadi için yandı iç 3 şişe falan ama onun dışında gerisi daha çok bela açar dertlendirir seni tavsiye etmem extrabeer extraokk
L
Liu ⭐ 19y
ya offffffff burasımı bunların yeri lütfen arkadaşlar Exclamation
L
Ghost spy hocam ekledim sorunlarım çok hade başlayalım Very Happy
G
Ghost Spy OP ⭐ 19y
başlıyalımda geyik sohbet dertleşme işte burası değilmi yeri Mr. Green
T
The_Crims ⭐ 19y
benm derdime care bul ozman
R
RollsRoyce ⭐ 19y
benim derdime çare bulurmusunuz hayat çok anlamsız geliyor
G
Ghost Spy OP ⭐ 19y
imza istek gibi oldu benimkinede bulun hadi bekliyorum Mr. Green

anlatın bakalım hayat anlamsız geliyorsa hayattan zevk almaya çalış eğlen biraz pcden uzaklaş dostlarınla vakit geçir zamanı kendine ayır bak hayat nasıl eğlenceli gelicek o zaman Wink
T
The_Crims ⭐ 19y
benm derdime bulamassın ki mecburum mahkemeye gitmeye kfür etcem k.bakmayın aq sorguda dovduler heryerim agrıyor
G
Ghost Spy OP ⭐ 19y

benm derdime bulamassın ki mecburum mahkemeye gitmeye kfür etcem k.bakmayın ** sorguda dovduler heryerim agrıyor

seninki dert değil yaşadığın bi nevi şerefsizlik ypamışlar ^^
T
The_Crims ⭐ 19y

benm derdime bulamassın ki mecburum mahkemeye gitmeye kfür etcem k.bakmayın ** sorguda dovduler heryerim agrıyor

seninki dert değil yaşadığın bi nevi şerefsizlik ypamışlar ^^

hahahahhah Very Happy hakkaten ama serefsizlik deilde ne Very Happy patron ben otmedim Very Happy

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: