Icerige atla
Extraloob

Yakmadan +5 Basma ! ( N- Astral ,Immortal ) X-Fi

· 38 Yanıt · 6.8K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
P
Piglet ⭐ 19y
ii de %100 tutacak diye bir kaide yok ki. Very Happy
G
gRaNdFlaSh ⭐ 19y

ii de grandflash bir şey dememiş ki bosphorus. Wink

bir de taktik iyi aslında ben de + basarken şehrin içinde bir oraya bir buraya gidiyorum. xD

bırakya delimidr ne dir bole adamı çileden cıkarıolar işte!!! Evil or Very Mad modlugu bılmıo mod oluo ya walla uyuz oldum ha :?!!!
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
konuşmalarına dikkat et Exclamation

1 saatliğine forumdan uzaklaştırıldı

ii de grandflash bir şey dememiş ki bosphorus. Wink

bir de taktik iyi aslında ben de + basarken şehrin içinde bir oraya bir buraya gidiyorum. xD

bırakya delimidr ne dir bole adamı çileden cıkarıolar işte!!! Evil or Very Mad modlugu bılmıo mod oluo ya walla uyuz oldum ha :?!!!
L
LoL__? ⭐ 19y
Aha sited ayaklanma çıktı Mr. Green Mr. Green Mr. Green
L
LoL__? ⭐ 19y
prdon2 tane gitmiş nası gittiyse edit bu :s
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
bu forumda ayaklanma çıkmaz sen rahat ol...

J
offff offf 15 elixir weapın gitti bu yönteme ama +3 de patlıyo Very Happy
R
Ronin ⭐ 19y
Sitede ayaklanma fln yok. Yöneticiye yapılan hakaret argo kelime ceza olarak size döner bu kadar basit ...
L
LoL__? ⭐ 19y

bu forumda ayaklanma çıkmaz sen rahat ol...

ya zten o espriydi ama uyarın yerinde olmamış Rolling Eyes
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
bu tür konuları uzatmayı sevmem ama burdaki yanlış nedir bide sen açıkla bakalım...

yazıyı düzgün oku nerde yazmış astral basılıcak diye Question

ohoo +5e bıde ımmortal astral mı bascanız Mr. Green

Arkadaşa düzgün okumu demiştin?

Belki Şans Olabilir Ama Ben Astarlsiz ,Immortalsız Sadece Luck'lu +5 Bastım Sizinle Paylaşayım..
L
LoL__? ⭐ 19y
birisi astral ve immortalsız astral mı bascanız dmiş sende iyi oku bakalım öle birşeymi diyor demişsin(ki diyor ama )

o da sana dokundumu sanane demiş burda haksız gibi tabi ama sen o yorumu yapmasan o da bunu yapmıcakdı büyümücekdi olay benm fikrim bu Confused
P
Piglet ⭐ 19y
ya konuda diyor +5'e astral, immortal basmadan falan tutacak diye.
grand'da demiş işte +5 için astral, immortal mı bassaydık bi de diye.
sonra da bosphorus grand'a; yazılanı ii oku astral bas demiyor diye bir şey söylemiş.

umarım anlaşıldı. xD

bana göre grand'a haksız yere öyle bir şey söylenmiş ve onunda tepesi atmış. grand'ın suçu yok iyi bakın yazılan msjlara.
L
LoL__? ⭐ 19y

ya konuda diyor +5'e astral, immortal basmadan falan tutacak diye.
grand'da demiş işte +5 için astral, immortal mı bassaydık bi de diye.
sonra da bosphorus grand'a; yazılanı ii oku astral bas demiyor diye bir şey söylemiş.

umarım anlaşıldı. xD

bana göre grand'a haksız yere öyle bir şey söylenmiş ve onunda tepesi atmış. grand'ın suçu yok iyi bakın yazılan msjlara.

Ben bşi anlayamadım çok karışık olmuş Twisted Evil
P
Piglet ⭐ 19y
yaa 1. sayfadaki ilk msja o polemiği içeren msjlara tekrar bakın anlayacaksınız zaten. Very Happy
L
LoL__? ⭐ 19y
nese salla Very Happy Very Happy Very Happy
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
bakın şimdi olay şu dur ;

bir konuya yorum yapmadan önce yazıyı iyi okuyun, benim savunduğum nokta herzaman budur.
konuyu anlamadan yada dikkatli okumadan karşınızdakini rencide etmeyin

''ohoo +5e bıde ımmortal astral mı bascanız'' adam sana ımmortal astral bas demediki, nerenden çıkartıyorsun astral ımmortal basmayı.
laf olsun diye yorum yapmayın birbirinize faydalı olun bu forumun açılmasının tek sebebi budur...

saygılar....
P
Piglet ⭐ 19y
tmm işte grandflash'da diyor ki bir de +5 için silaha astral, immortal mı basalım diyor başlıkta demiş ya astral, immortal kullanmadan +5 basma diye. yani diyor ben ztn astral, immortal kullanmıyorum +5 için. umarım anlaşılır olmuştur. Very Happy

''ohoo +5e bıde ımmortal astral mı bascanız'' adam sana ımmortal astral bas demediki, nerenden çıkartıyorsun astral ımmortal basmayı.
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
konu çok uzadı kilit

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: