Icerige atla
Extraloob

Yağmurda Başına Poşet Geçirdi ve..

· 14 Yanıt · 2.1K görüntüleme
H
HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y
Bursa’da önceki akşam saat 18.00’de evlerinin yakınındaki marketten ekmek alan 8 yaşındaki Burak Cihan, çıkışta aniden bastıran yağmura yakalandı.

Islanmamak için elindeki poşeti yüzünü de kapatacak şekilde başına geçiren ve koşarak 4’üncü katında oturdukları apartmana gelen Burak, merdivenlerden çıkarken fenalaştı. Kusmaya başlayan çocuk, komşuların durumu fark etmesi üzerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı, ancak kurtarılamadı.

Nurcan- Ahmet Cihan çiftinin iki çocuğundan büyüğü olan Burak’ın otopsisinde, poşet başındayken aynı havayı defalarca soluması nedeniyle midesinin bulandığı ve kustuğu, kusmuğunun akciğerini tıkaması nedeniyle de yaşamını yitirdiği belirlendi. Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu 8’inci sınıf öğrencisi olan Burak Cihan’ın ölüm haberini alan arkadaşları ve öğretmenleri büyük üzüntü yaşadı. Küçük çocuk, Keles İlçesi’ne bağlı Kocakonak Köyü mezarlığında toprağa verildi.
14 Yanıt
G
gncosmnli ⭐ 18y
Allah rahmet etsin çocuk aklı işte. Bende küçükken kafama geçirdiğim poşet ile boğulma tehlikesi geçirmişim peder son anda kurtarmış.
I
iCe_diVe ⭐ 19y
Bursa’da önceki akşam saat 18.00’de evlerinin yakınındaki marketten ekmek alan 8 yaşındaki Burak Cihan, çıkışta aniden bastıran yağmura yakalandı.

Islanmamak için elindeki poşeti yüzünü de kapatacak şekilde başına geçiren ve koşarak 4’üncü katında oturdukları apartmana gelen Burak, merdivenlerden çıkarken fenalaştı. Kusmaya başlayan çocuk, komşuların durumu fark etmesi üzerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı, ancak kurtarılamadı.

Nurcan- Ahmet Cihan çiftinin iki çocuğundan büyüğü olan Burak’ın otopsisinde, poşet başındayken aynı havayı defalarca soluması nedeniyle midesinin bulandığı ve kustuğu, kusmuğunun akciğerini tıkaması nedeniyle de yaş****** yitirdiği belirlendi. Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu 8’inci sınıf öğrencisi olan Burak Cihan’ın ölüm haberini alan arkadaşları ve öğretmenleri büyük üzüntü yaşadı. Küçük çocuk, Keles İlçesi’ne bağlı Kocakonak Köyü mezarlığında toprağa verildi.
J
Journalist ⭐ 19y

Nurcan- Ahmet Cihan çiftinin iki çocuğundan büyüğü olan Burak’ın otopsisinde, poşet başındayken aynı havayı defalarca soluması nedeniyle midesinin bulandığı ve kustuğu, kusmuğunun akciğerini tıkaması nedeniyle de yaş****** yitirdiği belirlendi. Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu 8’inci sınıf öğrencisi olan Burak Cihan’ın ölüm haberini alan arkadaşları ve öğretmenleri büyük üzüntü yaşadı. Küçük çocuk, Keles İlçesi’ne bağlı Kocakonak Köyü mezarlığında toprağa verildi.

atmasyon.com
mailto:[email protected] 😄
N

+4512164515151545154767612436 😁
X
XER0 ⭐ 19y
yuh :S

8. sınıf çoçuğu boğulmak nedir bilmiyorsa....
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Mafetmişsin bölümü madem bu kadar konun var açarsın bir konu haberler adı altında hepsini yazarsın bir daha böyle bir saçmalığa girişirsen uzaklaştırılacaksın.
R
Redefine ⭐ 19y
Mafetmişsin bölümü madem bu kadar konun var açarsın bir konu haberler adı altında hepsini yazarsın bir daha böyle bir saçmalığa girişirsen uzaklaştırılacaksın.

Katılıyorum.Burası Off Topic Bölümüdür.Eğer o kadar Haber varsa elinde Kemalist'in dediğini yaparsın. 👍
T
Tarantella ⭐ 19y
kesin internethaber.com haberidir bu ^^
eskiden bi de vatan 34 diye bi bölümü vardı vatan ın..
nerde sallama haber var koyarlardı.
bilmem ne bilmem kimle kavga etti daha sonra ona darp etti göz altına alındı.
hergün aynı haberden 3-4 tane olur mu yav..

ps : kusmugun akcigeri tıkaması gibi birşey yok tıp dilinde bu arada ekleyeyim..
N
sallama çay içesim geldi 😜
F
F34RL3SS ⭐ 19y
8 yaşindaki çocuk nasil 8. sinif ögrencisi oluyorsa artik ^^
N
8 yaşindaki çocuk nasil 8. sinif ögrencisi oluyorsa artik ^^

valla onu bende anlamadım xD
L
Leader ⭐ 19y
Hakkın Rahmetine Kavustu !
K
Kanya ⭐ 18y
Ben bursada yaşıyorum ve Hasan ali yücel ilköğretim okulu diye bir okul yok burada.
Hasan Ali Yücel Lisesi olmasın o.
Fake haber.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: