lemonade OP ⭐ 17y 13 yil once (düzenlendi) #1 fear1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Collapse ⭐ 16y 13 yil once #2 very guud fentastikkk robot karı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B batuhan ⭐ 19y 13 yil once #3 çok iyiymiş haha 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Continuum ⭐ 18y 13 yil once (düzenlendi) #4 ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Pikachu ⭐ 15y 13 yil once (düzenlendi) #5 ☕Biraz daha zorlarsa kız yaşamaz 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 13 yil once #6 ulan salonda kulaklıkla izliyim dedim sonuna kadar izledim kafamı bi kaldırdım millet bana bakıyor bende noldu acaba diye düşünürken bir baktım kulaklık takılı değilmiş 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xperyon ⭐ 15y 13 yil once (düzenlendi) #7 ☕Krize girdim bizim insanımızın küfürü bile bir başka el clasico tadında diyebilirim makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil