su sira oyalanicak birsey ariyorum ve the walking dead, spartacus tarzi bir dizi ariyorum. onerebiliceginiz var midir?
Yabanci diziler hk.
· 16 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
game of thrones
game of thrones
aslinda baktimda cok ilgimi cekmedi baska bulamazsam ona donecegim, tesekkurler 🍿
Revolution
game of thrones
aslinda baktimda cok ilgimi cekmedi baska bulamazsam ona donecegim, tesekkurler 🍿
Mutlaka dön.Pişman olmazsın.
Şuan TWD yada Spartacus gibi bi dizi yok(Benzeri çıksada geçmeleri gereken çıta çok yüksek.O yüzden sarmaz)
Arrow güzel bi giriş yaptı iyi ilerliyo.
İzlemediysen komediden vaz geçmemek lazım Two and a Half Men-The big bang Theory
➡️
[ek #12654]
aradığın tarzda değil ama how i met your mother sağlam dizidir.
E
EnderGelisenOsasunaAtagi
⭐ 14y
Arrow
Game of thrones ilgini çekmiyorsa bir şey izleme sen 😄
arrow ve game of thrones i izlemeye baslayacagim onumuzdeki gunlerde, thanks dude ❤️
fringe 14-15. bölüme kadar pek iç açıcı gelmeyebilir ama efsane bir dizi şuan 5. sezon 8. bölümde 4-5 bölüm sonra dizi bitecek ama kesin izle yani
breaking bad buda ilk 1-2 sezon zaman geçirmelik dizi ama sonrası çok keyifli ve heycanlı şuan 5. sezonda bu dizide bitiş tarihini bilmiyorum
flashforward 1 sezonluk dizi konu fazla açıkta kalmıyor yani finali var bana çok keyifli gelmişti
breaking bad buda ilk 1-2 sezon zaman geçirmelik dizi ama sonrası çok keyifli ve heycanlı şuan 5. sezonda bu dizide bitiş tarihini bilmiyorum
flashforward 1 sezonluk dizi konu fazla açıkta kalmıyor yani finali var bana çok keyifli gelmişti
fringe 14-15. bölüme kadar pek iç açıcı gelmeyebilir ama efsane bir dizi şuan 5. sezon 8. bölümde 4-5 bölüm sonra dizi bitecek ama kesin izle yani
tesekkur ediyorum tavsiyelerin icin hic birinizinki bosa degil her tavsiyeye bakiyorum, arrowa basladim 8.bolume geldim ondan sonra ya game of thrones yada senin dediklerine bakacagim
Mithrandir
⭐ 19y
game of thrones
Game of thrones ilgini çekmediyse diyecek bişey yok surprised1
Herakross M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
Spartaküs'ü izlemediysen ona ilk bölümden başla, birkaç gün sonra yeni sezon başlayacak. Yabancı dizi tek bunu bilirim zaten 😄 Ha bir de Fraiser vardı komedi dizisi o da çok güzeldir.
Unfaithful
⭐ 16y
Spartaküs'ü izlemediysen ona ilk bölümden başla, birkaç gün sonra yeni sezon başlayacak. Yabancı dizi tek bunu bilirim zaten 😄 Ha bir de Fraiser vardı komedi dizisi o da çok güzeldir.
Spartaküs cok iyi ya valla bir an önce sezon gelsede devam etsek. Ocakta diye biliyorum yeni sezon.
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
Spartaküs cok iyi ya valla bir an önce sezon gelsede devam etsek. Ocakta diye biliyorum yeni sezon.
bende ocakta biliyorum, spartakus u kacirmam asla bir spartacus bir the walking dead favorim, simdi yeni olarak arrow da girdi arasina
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap