Evet arkadaşlar büyük bir zaman hüküm süren XP işletim sistemi bu sene sonu tarih oluyor artık Microsoft XP için güncelleme vermiyecek ve Windows 98 gibi Windows XP'de tarih oluyor.Belki en son virüs programları 3-4 ay daha XP'de çalışır.Sonra artık XP için birşey üretilmez acı son yaşanır sadnessla1
Eğerki pcniz Windows 7 'yi kaldırmıyorsa yapıcak birşey yok yeni PC alıcaksınız.Belkide bu babasını benim gibi yeni PC alamayanlar için ikna etme yolu olabilir 😈
XP Kullanıcılarına Kötü Bir Haberim Var
· 10 Yanıt · 761 görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Ben win7 kullanıcısı olmama rağmen söylüyorum bunu, xp sistemini bitmez kolay kolay hala win7'den fazla kullanıcıya sahip ve hala en hızlı işletim sistemi sadece win7 gibi pek göze hitap etmiyor 😊 👍
bu haber 2 sene önce yayınlanmıştı
zaten imkanı olmadığı pc kullanıcıları tarafından bilinir tahmin ediyorum.Microsoft kullanıcıların yorumlarını en fazla dikkate alan firmalardan biri 😊 xp'yi iptal etseler olay çıkar heralde 😄
microsoft'un xp üzerine destek vermemesi, xp üzerinde artık program çalışmayacagını göstermez. update yayınlamıcaklar ve teknik destek vermeyecekler. şuan piyasadaki programların %80i windows2000 üzerinde çalışabiliyor. kaç sene geçmiş? 11.
rahat olun ☕
rahat olun ☕
Belkide bu babasını benim gibi yeni PC alamayanlar için ikna etme yolu olabilir 😈
Teknik açıdan anlamaz babam böle devam 😢

bu haber 2 sene önce yayınlanmıştı
İki değil 3 sene önce yayınlanmıştı...O günden bu günede hiç bir değişiklik yok.
xpnin 3 - 4 yıl ömru kaldı oda nasıl hiç bir patch filan gelmiyecek 😉
xp forever 🤘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap