Icerige atla
Extraloob

xp internet

· 12 Yanıt · 1.4K görüntüleme
.NET
.NET OP ⭐ 19y
selam dostlarım. win7 kurluydu pcde internete otomatik giriyodu şimdi xp kurayım dedim kurdum ama interneti halledemedim bir türlü. pcde böyle ince işleri pek anlamam 😜 şimdi ne yapmam gerekli söyleyebilirmisiniz? ağ kurmaya çalışıyorum ama kurulamıyor. airties driverını kurdum ve sisteminizde kablolu ya da kablosuz ağ bağlantısı bulunamadı. diyor
[F New]Solo Gitarist
12 Yanıt
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Hacı dayı , masaüstü pc ye wireless kartı mı taktın ( veya usb ) yoksa laptop'un kendi içindeki mi ?
.NET
.NET OP ⭐ 19y
pcye hiç bir şey takmadım 😆 laptoptan giriyorum şu an nete masaüstüne interneti ayarlayamadım ama
[F New]Solo Gitarist
H
hmzsnmz ⭐ 19y
wireless driver kur la 😜
[ek #12654]
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
wireless driver kur la :P

Laptop yeniyse xp driver'ı cdden çıkmıyor 😁
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Hayır yanlış anladınız.

Adam masaüstüne internet bağlamaya çalışıyor, bağlayamadığı için laptoptan giriyor. Laptopla alakası yok yani. 😆
H
hmzsnmz ⭐ 19y
wireless driver kur la :P

Laptop yeniyse xp driver'ı cdden çıkmıyor 😁

Netten bulsun diye şeyetmiştim 😜

Hayır yanlış anladınız.

Adam masaüstüne internet bağlamaya çalışıyor, bağlayamadığı için laptoptan giriyor. Laptopla alakası yok yani. 😆

O zaman ethernet kartını kursun .
[ek #12654]
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Hayır yanlış anladınız.

😁
Sen modelini söyle biz driverını koyalım. 🍺
.NET
.NET OP ⭐ 19y
@sarkolata
airties rt 205

@hamy 😆
abi eskiden xpydi zaten pc. o zaman sorunsuzca halletmiştim. şimdi kuramıyorum 😜
[F New]Solo Gitarist
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y

@hamy 😆

Hasan hasan. 😜
.NET
.NET OP ⭐ 19y
driverı kurduğum halde yok olmuyor kuramadım gitti
[F New]Solo Gitarist
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Bendede bir aralar aynı sorun vardı.Pcye tkrar format at.Modemi kurmadan önce ethernet kartını yükle. 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: