Icerige atla
Extraloob

xFactor@Gaia DevilSprit...

· 29 Yanıt · 2.4K görüntüleme
T
Tengrİ OP ⭐ 19y
Oyuna girer girmez Devil Spritimi aldım görüntüsü ve özellikleri harika:)
Buyrun ssler meraklılarına:)
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Özellikleri Normal sadece dress takılı iken %15 hp / mp arttırıyor.
Skill bastığınızda yani Devil e dönüştüğünüzde %20 dmg %20 def %20 moving speed geliyor...
Bu özellikler %25 hp/mp artışa , %30 dmg %20 def %25 speed e kadar çıkarılıyor ama nasıl çıkarılacağını daha çözemedim birde dressler 3 renk , Sarı , Kırmızı ve Mavi Söylentilere göre Akşam saat 10 dan sonra 3 dress renkleri kapışabilecek yani savaş olacak kazananın ne alacağını veya savaşın nasıl olacagını bilmiyorum bildiklerim şimdilik bunlar...
- Resim Silinmiş.
29 Yanıt
M
MicroDiam ⭐ 18y
üstüne gelip özelliklerinide gösterseydin keşke...
S
SaiJeva ⭐ 19y
kanka bider inventoryde nasıl özellikler tam nasıl görsel verseydin ii olurdu
D
Dejavu_07 ⭐ 19y
ya bu kıyafetle kasılımu silahı alabılıonmu elıne onuda merak edıyorum gÖsterirmisin bi 😄
H
Hayırlısı olsun bende istiyorum bende 😁
F
FreeDom ⭐ 18y
ya bu kıyafetle kasılımu silahı alabılıonmu elıne onuda merak edıyorum gÖsterirmisin bi :D

Tam Canavarı Keserken Eline Silahı ALıyor Öldürdükten Sonra Yine Bırakıyor =)
D
Dejavu_07 ⭐ 19y
ya bu kıyafetle kasılımu silahı alabılıonmu elıne onuda merak edıyorum gÖsterirmisin bi :D

Tam Canavarı Keserken Eline Silahı ALıyor Öldürdükten Sonra Yine Bırakıyor =)

😆 🍿
T
Tengrİ OP ⭐ 19y
Özellik ve ufak bir anlatım ekledim:)
L
harıka yaw dha ne olsun
E
EFENDYY ⭐ 19y
insan aç olurda bu kadar olur anca bi kıyafet çıkardı oda 1 aydan sonra geri silkle alıyon ben almıcam öle oldugu iiçin sro kumarı geçti artık:^^
B
bur_ak_ ⭐ 18y
sürelimi bu ya kaç silk ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
28günlük 150 silk süresi bitince aynı pet gibi 50 silk ödeyip süresini uzatıyorsunuz.

Ps : faktır ayıp bu yaptığın bende alacağım oyuna girmedim daha bekleseydin keşke beni ne renk aldın kırmızı ile mor arasında kararsız kaldım bende 😄
T
Tengrİ OP ⭐ 19y
Hacı rengine göre savaşlar olucakmış sanırım ben kırmızı aldım mor lacivert duruyor bu arada:D
H
Hacı rengine göre savaşlar olucakmış sanırım ben kırmızı aldım mor lacivert duruyor bu arada:D

Renklerden hangisi daha hoş duruyor ❓ 😈 😁
E
eonder87 ⭐ 19y
KIRMIZI FOREVER...........
T
Tengrİ OP ⭐ 19y

Renklerden hangisi daha hoş duruyor ❓ 😈 😁

Ne demişler Zevkler ve "Renk"ler tartışılmaz yani hepsi hoş duruyor seçim sana kalmış:)
M
MicroDiam ⭐ 18y
buna blue basılıyormu ?
B
Braunx ⭐ 19y
goldu yok harcamaya
silki yok pre almaya
botu yok adamı kasmaya

sen kak git deviles al utanmaz bi immortal bile almadın bana gelmiş bide reklam yapıyo terbiyesiz faktir 😁 😁
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
oyun tamamen silk üzene kurulu hale geldi...silkin yoksa noobsun. oyun, kendini yavaş yavaş kendini soğutmaya başlattı çok fazla müşteri kaybeder yakındır
S
knight hacklendi herhalde üye fln kaybetti iice hacklendi herhalde öel duymuştum

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: