Icerige atla
Extraloob

Xenon Far Alacağım !!!

· 18 Yanıt · 1.7K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Araba modifiyesini çok severim lakin kuzenimle gençliğim sanayilerde geçtiğinden dolayı onun harcadığı paraları gördükçe ben seviştiğim hatun sayısını 2 katına çıkartırım diye düşündüğümden hep uzak durdum herifte 100 milyarlık araba var gider 100 milyar modifiye parası harcar hiç acımadan bu bağlamda ben 1 lira harcamayı sevmem ama düne kadar.

artık bir XENON far alayım arabada yeni villam gibi beyaz beyaz parlasın sarı renkten nefret ettiğimden dolayı arabama XENON alacağım sizlerden istediğim bu konuda bildiğiniz websiteleri falan varmı bu ürünün hangisi kalitelidir nereden alınır, kuzeni aratmayın bana 😁 😈

- Resim Silinmiş.

Havale İndirimli: 423,24 TL off 400 lira diyorlar awwww neyseki söküp her arabaya takılabiliyor.
18 Yanıt
B
Black Rain ⭐ 19y
Şimdiden hayırlı olsun baba. 🍺
J
Josephine ⭐ 17y
Güzelmiş şimdiden hayırlı olsun abi. ^^
A
Avenger ⭐ 18y
Arabanın modeli neydi abi babam bir ara araştırıyordu sorarım 😁 😜
S
Serj ⭐ 18y
Hayırlı olsun şimdiden ^^

Arabanın markası nedir?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
farları alınca önünde bir foto çekileyeyim gece güzel olur makara:
B
Belarj ⭐ 17y
Orjinalini bozma bence 🎭
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
P
Prisoners ⭐ 18y
Hayırlı olsun.
V
volkanka ⭐ 17y
Alıyorsan mercek Xenon far al, diğeri beş para etmez cool2:
B
BaSoryong ⭐ 18y
Tek kelime ile Super olur abi hele araba markası ne bilemiyorum ama yere hafif flaşlı camlar varsa yercekten geceleri araba harika olur amator düzede bass varsa aksamları müzik acıp gezmek tadından yemez 😊
X
Abim oto elektrikçi. Arabanın marka ve modelini söyle sorayım kaç TL ve markası ne taktığı xenon ların 😜
_

^^ buda bizimki
J
Josephine ⭐ 17y
@extra ;
Ses sistemi varmı Godfather 😎 Resimleri bekliyoruz.
@Dadas
O nasıl bir arabadır aww.
_
@extra ;
@Dadas

HONDAAA hayat ondaaa cool2:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
@extra ;
@Dadas

HONDAAA hayat ondaaa cool2:

honda vtec mi typeR yazısı çakma gibi geldi, o sendekiler angel eye ben xenon istiyorum angel daha pahalı bildiğim kadarıyla 🤔
H
Bence Angel farlar daha şık gösteriyor arabayı bende Opel astra'ma alıcam siyah tabanlı angel eye farları taktırınca SS'Leri atarım 😁
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bence Angel farlar daha şık gösteriyor arabayı bende Opel astra'ma alıcam siyah tabanlı angel eye farları taktırınca SS'Leri atarım 😁

angel 'da güzel ama xenon'a vuruldum 😜
H

angel 'da güzel ama xenon'a vuruldum :P

Ben bazen arkamdan gelen xenon'lu araçlara sövüyorum abi acayip gözü yoruyor bazılarınki iyi seçim yapmalısın yoksa sürekli kulağını çınlatabilirler
Şerit led'de çektirdinmi abi dandik olmayanlarından çok kral gözükür 😁 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: