Varmı xbox 360'ı olan yada oynamış olan almayı düşünüyorum ücretleri ne kadar öğrenebilirmiyim 😊
xBox 360
· 8 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
sniper oyununun büyük bi kısmını oynadım baya zevkliydi başka bi oyun oynamak nasip olmadı malsf

850 lira civarı slim elite serisi cıktı galiba bildigim kadarıyla eğer imkanın varsa düşünme al ilk oyunları sen oynarsın internet ağı daima daha güzeldir ve geniştir eğer kinect ile alırsan 1250 tl felan denk gelir türkçe destek yok eğer kırdırmazda netten oynamak istersen bazı oyunlar free üyelik bazıları gold üyelik ister ve türkiye tabanı olmadıgı icin amerika ingiltere hesapları alman gerekir ama herşeye değer 😊
of çok pahalıymış 850 tl bütçeme göre fazla 2.elleri ne kadardır?
söyledigim fiyat elite slim en son çıkanlar normal xbox 360 ve kinect ile 700 liraya bile bulabilirsin.
teşekkür ederim ben biraz daha araştıyım alıcam kafaya taktımm:) çok zevkliymiş yani videoda öyle gözüküyor:))
evet ama o kinect ile oluyor xbow alınca kinect'te alman gerekiyor ve fazla oyun seçeneği yok gerçekten.
evet ama o kinect ile oluyor xbow alınca kinect'te alman gerekiyor ve fazla oyun seçeneği yok gerçekten.
+9 nova xbow var olur mu ? 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap