Arkadaşlar Full Farm Glavie Charım Varda.Ben Unique Aşığıyım.
Sizce Full Farm Glavie Charımı Full Farm xBow Charla Takas edeyimmi değermi sizce ?
xBow mu Glavie mi
· 12 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
M
mehmet_serif
⭐ 18y
kesinlik değişmem ben glavieyi yazıkolur
S
Streetwise
⭐ 19y
Unique kesmek istiyorsan değiş derim. Ama glavie ile pvp yapmak çok zevklidir... 😜
X
XipeHocter
⭐ 19y
Glavie De Keser Unique Kesmez Diye Birşey Yok Birde 90 FF Glavier Değişme Derim Ben
Unique kesmek istiyorsan değiş derim. Ama glavie ile pvp yapmak çok zevklidir... :P
+1907
O
Old School
⭐ 19y
x-bow+cleric karakterin önünde glavienin durcağını sanmam lakin FF olcak evde dagger kullanabilcek
şaka yapıyosun herhalde xbow a glavie takas edilitmi bide FF yani biras enteresan yeni bi char açarımda takas etmem 😆 😆
Glavie Eziliyo bence warriorlar cok pis eziyo ben olsam Xbow acarım
Glavie Eziliyo bence warriorlar cok pis eziyo ben olsam Xbow acarım
arkadaşım warriora karşı durmak istiyosan hali hazırda bi tane armor set yapıcaksın bak bakalım kim kimi eziyo 😁 😁 ayrıca warrior yatırınca boş boş beklemek yerine blockingi yüksek bi kalkan takmayıda unutmayıcan
glavie sro aleminin her koşulda en eğlenceli ve güçlü charı bence yok ben uniques avlarım diyorsan xbox ama ben çatır çatır mücadele ederim ben unique'nin altına direr doğarırım spawn zamanı kaçarım diyorsan ve her zaman seri olurum diyorsan alternatifsiz glavie char en keyfli chardır.
glavie sro aleminin her koşulda en eğlenceli ve güçlü charı bence yok ben uniques avlarım diyorsan xbox ama ben çatır çatır mücadele ederim ben unique'nin altına direr doğarırım spawn zamanı kaçarım diyorsan ve her zaman seri olurum diyorsan alternatifsiz glavie char en keyfli chardır.
üstüne söze gerek yar mı??
Xbow unique'deki tek farkı uzaktan saldırdığı için ölme tehlikesi az . Sen Charım sağlam ve extraloob'un dediği gibi seri olurum dersen Glaviede kal derim . Diğer alanlarda zaten Glavie ile xbow karşılaştırılamaz. Glavie her alanda öndedir.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap