.
XaslanX 5aylık konuları UPLAMA!
· 21 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
bunu göstermiştin galiba zaten,buarada spear +7mi? Very Happy
daha önce gosterdigim daha ezikti.
ayrıca spear +7 xD atak nasıl Very Happy
ayrıca spear +7 xD atak nasıl Very Happy
burııhha Very Happy super
o magic defans full sosun+7 giyinen adamda olmaz Very Happy magic defansa dikkat Twisted Evil Twisted Evil
evet ya en cok da o dıkkatımı cektı zaten
oha ps bu resim bence o magic defans asla olamaz 80 lvl pure int nuker o adama nukeyle 50 -100 wurur belki okadarda wuramaz Exclamation ps
crit nuke 100 vurmaz lan Shocked Shocked oha ya ps deil ps bu kadar gerçekçi olmazki bira<zda olsa belli olır ama bide o buf nedir öle
adam üste yazmış bakın cleric le bufflanmış die kahvekeyfi
clerik buf magic defansi 2 katinami cikartiyomus Very Happy cunku benm mag defansin 2 kati kadar bi defans war we bu adama en saglam nuker bile 200 300 wurur oda maximum yani
ben cleric açmaya karar verdim chinese charımla beraber kasılsın sonra beni yıkan kimse olmas Twisted Evil
kesinlikle PS deildir....
bu charı alabilen nuker yok zaten Very Happy
str glavierler zerkle gelıolar yatıom puhaha
bu charı alabilen nuker yok zaten Very Happy
str glavierler zerkle gelıolar yatıom puhaha
ehuehuehu ben bu olayı çok sevdim evt ps fln değil bu bende karşılaştım bikaç kere biri 30 lvl bi nukere yapmıştı canı 1500 civarlarındaydı Rolling Eyes
yokmu baska yorum Very Happy bakn canınz yorum yapmak istediginde ssyi bulamazsınız Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ammada reklam yapıyosun ha sende sanki bir car senin var redseada 80 olan 😊
adam üste yazmış bakın cleric le bufflanmış die kahvekeyfi
biz mi anormaLiz miLLetmi ... Confused kahvekeyfi
YA bu buff işi Knight - WoW da wardı geldi şimdi bizede bulaştı allahım ya ne sacma şeydir o zamana bn sadece heuksal fire acıyım gerısını bı clerıc bulurm onla hallederim nede olsa herşey war ohh be ne alla mualla saçmalık !! str 32 ınt 32 basıo yazıo Hll olsun ıcıne etttıler oyunun
I
I_RevenTon_I
⭐ 19y
YhaW zaten mag balance MAXIMUM %120 oluoo bu adamı FULLEmişLer Razz
YA bu buff işi Knight - WoW da wardı geldi şimdi bizede bulaştı allahım ya ne sacma şeydir o zamana bn sadece heuksal fire acıyım gerısını bı clerıc bulurm onla hallederim nede olsa herşey war ohh be ne alla mualla saçmalık !! str 32 ınt 32 basıo yazıo Hll olsun ıcıne etttıler oyunun
+1
YhaW zaten mag balance MAXIMUM %120 oluoo bu adamı FULLEmişLer Razz
5 aylık konuyu upluyonya helal olsun kahvekeyfi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap