Icerige atla
Extraloob

WWW.EXTRALOOB.COM Hatamı var Yoksa Bune ..Bir Bakın...

· 52 Yanıt · 2.8K görüntüleme
_
_*SaNZCaK*_ OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.bende artık bu şekılde www.extraloob.com açılıyor..
52 Yanıt
B
net hızında bir düşme olduysa görselleri ve db yi okuyamamışsın sorunsuz çalışıyor sitemiz.
_
_*SaNZCaK*_ OP ⭐ 19y
http://WWW.EXTRALOOB.COM Bugün kalktım bu şekilde oluyor.....Bi göz atarsanız sevinirim... kahvekeyfi
B

net hızında bir düşme olduysa görselleri ve db yi okuyamamışsın sorunsuz çalışıyor sitemiz.

kahvekeyfi
S
suqua ⭐ 19y

http://WWW.EXTRALOOB.COM Bugün kalktım bu şekilde oluyor.....Bi göz atarsanız sevinirim... kahvekeyfi

aynen bendede aynı ama girmeye engel teşkil etmiyo birazda böle takılak Mr. Green
N
Nervous_ ⭐ 19y
operayı kullanın
B
bende firefoox var ama çok normal site
M
MakmeN ⭐ 19y
ayni sorun bendede war
L
Liu ⭐ 19y

yavvv baT dustude herkezin mi net hızı düştü lutfen yha bak herkez sabahtan eri aynı şikayet ı verıyor biraz mantıklı düşün ve ondan sora buraya yaz
D
DeePSouL ⭐ 19y
Bende de var o hata bugün baktığım herkeste var
B

yavvv baT dustude herkezin mi net hızı düştü lutfen yha bak herkez sabahtan eri aynı şikayet ı verıyor biraz mantıklı düşün ve ondan sora buraya yaz

bunu ben yazmaımkı extra yazdı baska bı topıcte headbang2ft9 headbang2ft9 Mr. Green
U
Uykucu ⭐ 19y
benimde böyle ne oldu siteye ya
L
LosCules ⭐ 19y
bendede aynı sorun var sanki sitenin arka planı gitti :S lütfen biri firefox (mozilla) un Türkçe versiyonunun linkini verebilirmi onu indirelim sorun çözülür belki acil...
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
arkadaşlar bende firefox var çok güzel ama internet exporerle çok kötü gözüküyor resimdeki gibi en yakın sürede düzeltilir inş
L
Liu ⭐ 19y
explorer dan vazgecmem gerekırse beklerım elbette duzeltılcektır Cool yanı ıns Razz
J
Jigsaw ⭐ 19y
Explorer sitenin güncel css dosyalarını açamıyor demek ki. Ben explorer opera ve firefoxta denedim şimdi hepsi sorunsuz gösterdi. Windows update yapın bakalım düzelir belki. Zaten site olarak firefoxu öneriyoruz.

firefox_80x15.png
Dosyalar (1)
L
LosCules ⭐ 19y
arkadaşlar ii hoş yorum yapmışsınız da firefox un linkini koymamışsınız
S
ScR0 ⭐ 19y
birileri pcinde sorun war diodu ElazigLee Mr. Green

sorun kimden acaba Twisted Evil
N
fire fox yükledim geçti Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
L