-Resim Silinmiş.bende artık bu şekılde www.extraloob.com açılıyor..
WWW.EXTRALOOB.COM Hatamı var Yoksa Bune ..Bir Bakın...
· 52 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
52 Yanıt
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
net hızında bir düşme olduysa görselleri ve db yi okuyamamışsın sorunsuz çalışıyor sitemiz.
http://WWW.EXTRALOOB.COM Bugün kalktım bu şekilde oluyor.....Bi göz atarsanız sevinirim... kahvekeyfi
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
net hızında bir düşme olduysa görselleri ve db yi okuyamamışsın sorunsuz çalışıyor sitemiz.
kahvekeyfi
http://WWW.EXTRALOOB.COM Bugün kalktım bu şekilde oluyor.....Bi göz atarsanız sevinirim... kahvekeyfi
aynen bendede aynı ama girmeye engel teşkil etmiyo birazda böle takılak Mr. Green
operayı kullanın
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
bende firefoox var ama çok normal site
ayni sorun bendede war
yavvv baT dustude herkezin mi net hızı düştü lutfen yha bak herkez sabahtan eri aynı şikayet ı verıyor biraz mantıklı düşün ve ondan sora buraya yaz
Bende de var o hata bugün baktığım herkeste var
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
yavvv baT dustude herkezin mi net hızı düştü lutfen yha bak herkez sabahtan eri aynı şikayet ı verıyor biraz mantıklı düşün ve ondan sora buraya yaz
bunu ben yazmaımkı extra yazdı baska bı topıcte headbang2ft9 headbang2ft9 Mr. Green
benimde böyle ne oldu siteye ya
bendede aynı sorun var sanki sitenin arka planı gitti :S lütfen biri firefox (mozilla) un Türkçe versiyonunun linkini verebilirmi onu indirelim sorun çözülür belki acil...
arkadaşlar bende firefox var çok güzel ama internet exporerle çok kötü gözüküyor resimdeki gibi en yakın sürede düzeltilir inş
explorer dan vazgecmem gerekırse beklerım elbette duzeltılcektır Cool yanı ıns Razz
Explorer sitenin güncel css dosyalarını açamıyor demek ki. Ben explorer opera ve firefoxta denedim şimdi hepsi sorunsuz gösterdi. Windows update yapın bakalım düzelir belki. Zaten site olarak firefoxu öneriyoruz.

arkadaşlar ii hoş yorum yapmışsınız da firefox un linkini koymamışsınız
birileri pcinde sorun war diodu ElazigLee Mr. Green
sorun kimden acaba Twisted Evil
sorun kimden acaba Twisted Evil
N
NephilimAngel
⭐ 19y
fire fox yükledim geçti Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
firefox kurdum hep bunun yuzunden yha Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap