Icerige atla
Extraloob

www.bendegemideyim.com

· 11 Yanıt · 4.7K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
http://www.bendegemideyim.com

2567992957_fee20469b7.jpg

Dünya denizlerini korumak için okyanuslarda görev yapan Greenpeace’in “Arctic Sunrise” adlı gemisi Akdeniz’de çalışmalar yapmak üzere Türkiye’ye geldi. Mersin’den Akdeniz’e açılan çevre örgütünün gemisinde Türk basınından yalnızca Milliyet bulunuyor.
Bilim insanları ve Greenpeace gönüllülerinden oluşan mürettebat, Mersin’den Kıbrıs’a uzanan kanal boyunca deniz rezervi oluşturulması için yetkililere mesaj vermeye çalışacak. Mavi yüzgeçli orkinosların Akdeniz’deki en önemli çoğalma alanı olan Kıbrıs kanalının bir deniz rezervi haline getirilmesi gerektiğini savunan Greenpeace, endüstriyel balıkçılık ve katık atıklarında kontrol altına alınmasını istiyor.

http://www.bendegemideyim.com

Gemideki bilimsel heyet açık denizde çeşitli araştırmalar yaparken, denizdeki canlı sayısının da envanterini tutacak. “Akdeniz’in değerini bilin” mesajı verilmeye çalışılırken, wwww.bendegemideyim.com.tr adresinden de çalışmalar kamuoyuna duyurulacak, çevre gönüllüleri düşüncelerini yazabilecek..
Gemide, Arjantin, Brezilya, Panama, İngiltere, ABD, Hindistan, Yeni Zelanda, Hollanda, Şili, Kanada, Bulgaristan, İrlanda gibi ülkelerden 30 kişi bulunuyor.
Dosyalar (1)
11 Yanıt
M
Mumya ⭐ 19y
HACIM O COM.TR DEİL SADE .COM 😊

Böyle çalışmaların yapılması çok güzel dünyamızı güzelleştirmeye çalışıyorlar
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bende com'lu ekledim tr nereden gelmiş acep 😜
T
TitusPullo ⭐ 19y
duyarlı olun lütfen. Sizde katılın!!!
T
Ben katıldım.Sizde katılın
D
dR.NooB ⭐ 19y

+1

Lütfen duyarlı olalım arkadaşlar 2 dakikanızı bile almıyor 1 dakkada küçük bir form doldurup gönderiyorsunuz ve gemiden biletinizi alıyorsunuz. hemde beleş xD
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y

+1

Lütfen duyarlı olalım arkadaşlar 2 dakikanızı bile almıyor 1 dakkada küçük bir form doldurup gönderiyorsunuz ve gemiden biletinizi alıyorsunuz. hemde beleş xD

😈 😈
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Bende katıldım % 76 sı doldu şimdiden .
[ek #12654]
B
gercekten gıtcekler form doldursun
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
Green Peace [Yeşil Barış] Gemideki yazı bile bir anlamlı hatta bir kurum 😎
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
G
Ghost Spy ⭐ 19y
Katıldım 30 saniye bir şey ve çok önemli.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: