Icerige atla
Extraloob

WTS WTS HardSmurfing 102 Spear Nuker

· 12 Yanıt · 1.8K görüntüleme
J
Jouken OP ⭐ 7y
Vakit ayıramadığım için ara verme kararı aldım o yüzden satıyorum . İçinde 1.5b gold , pre , devil res , pet res vs. üstünde pre basılı 7 günü var pet ve devil a grade . Ayrıca içinde 300 silk mevcut harcanmadı ay başında vip yapmak icin ve kullanmak icin almıstım her sey dahil fiyat olarak 750TL istiyorum . Üstünde 10dg sun set dest set karısık parçalar var ayrıca resimlerde görüldügü gibi +7 dest set mevcut , 7 power weapon mevcut , 7 myth earing 5 myth ring 7 nova ring ve 5 nova neck var üstündeki goldla acc ye kalanlar myth alınabilir . Gold ve pre üstünde olmasın derseniz fiyatı 550 TL dir . Herhangi bir sıkıntısı yoktur hesabın ilk sahibiyim . İletişim : Oyun içi : HardSmurfing Tel : +90 531 274 76 70 . Detay için mesaj atabilirsiniz.
Dosyalar (19)
12 Yanıt
anjambman
Güvende 0 sıkıntı. Hayırlı satışlar Mehmet 😊
J
Jouken OP ⭐ 7y
ayrıca 95 level jaguarı 20gün civarı sp paket ve üstüne binme pack i var , lucky dress mevcut . Güncel
J
Jouken OP ⭐ 7y
Parça parça item almak isterseniz fiyatınızı yazıp mesaj atabilirsiniz , oyun golduna satılık degil
J
Jouken OP ⭐ 7y
g
J
Jouken OP ⭐ 7y
g
J
Jouken OP ⭐ 7y
Çarın job leveli 73 level thief , üstündeki gold depodaki 4 adet immo 2 proof hepsi 750TL ye dahildir.
J
Jouken OP ⭐ 7y
güncel
J
Jouken OP ⭐ 7y
güncel
J
Jouken OP ⭐ 7y
güncel fiyatta pazarlık olmaz zaten fiyat ucuz
J
Jouken OP ⭐ 7y
g