Vakit ayıramadığım için ara verme kararı aldım o yüzden satıyorum . İçinde 1.5b gold , pre , devil res , pet res vs. üstünde pre basılı 7 günü var pet ve devil a grade . Ayrıca içinde 300 silk mevcut harcanmadı ay başında vip yapmak icin ve kullanmak icin almıstım her sey dahil fiyat olarak 750TL istiyorum . Üstünde 10dg sun set dest set karısık parçalar var ayrıca resimlerde görüldügü gibi +7 dest set mevcut , 7 power weapon mevcut , 7 myth earing 5 myth ring 7 nova ring ve 5 nova neck var üstündeki goldla acc ye kalanlar myth alınabilir . Gold ve pre üstünde olmasın derseniz fiyatı 550 TL dir . Herhangi bir sıkıntısı yoktur hesabın ilk sahibiyim . İletişim : Oyun içi : HardSmurfing Tel : +90 531 274 76 70 . Detay için mesaj atabilirsiniz.
WTS WTS HardSmurfing 102 Spear Nuker
· 12 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Güvende 0 sıkıntı. Hayırlı satışlar Mehmet 😊
ayrıca 95 level jaguarı 20gün civarı sp paket ve üstüne binme pack i var , lucky dress mevcut . Güncel
Parça parça item almak isterseniz fiyatınızı yazıp mesaj atabilirsiniz , oyun golduna satılık degil
g
g
Çarın job leveli 73 level thief , üstündeki gold depodaki 4 adet immo 2 proof hepsi 750TL ye dahildir.
güncel
güncel
güncel fiyatta pazarlık olmaz zaten fiyat ucuz
g
Satıldı alan arkadaşa hayırlı olsun , alles dodo <3
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
WTS YADA WTT 102 LVL SPEAR NUKER WTS 102 SPEAR NUKER Wts Sw eris car 102 lwl spear nuker car gold buf WTS 131 SPEAR NUKER PAGE 3 JOB THİEF DETAYLI VİDEO FOTO İÇİN WP
WTS 129 SPEAR NUKER PAGE 2 JOB THİEF DETAYLI VİDEO FOTO İÇİN WP (ERIS) WTS 124 SPEAR NUKER. 15D+7 SPEAR. ------------ WTS Party 119 LV