Icerige atla
Extraloob

WTS WTS 135 WARRIOR SS DEVIL

· 6 Yanıt · 953 görüntüleme
Char 135 level exp 10%. boş olarak 3,5k $ fiyatı var. İlgilenen yazabilir. Alış veriş elden Kadıköy-Beşiktaş ve çevresinde olacaktır.

1. 3 tane SS devil bulunmaktadır.
  2. 4 tane 5/5 Flag bulunmaktadır.
  3. Şuan King honor dahil 4 buff bulunmaktadır.
  4. Job leveli 121'dir. Job rütbesi en yüksek olan Great Guardian Rank 1'dir. Job seti 33/33 max, acc ler 4/4+3 diğerleri 7/7 +4 tür.
  5. 135 level Str tipi fellow vardır. lv 12 19/19 her şeyi max buffları tamdır.
  6. Red Dragon fellow bulunmaktadır.
  7. 450 adet res scroll vardır. Kasası ve yan charlar zerkle doludur.
  8. 21 takım dress setler vardır.
6 Yanıt
LI.NY
Boş olarak değil $3500’e , $1500’e satarsan yat kalk dua et birader akıl var mantık var beynin alıyor mu o fiyattan satabileceğini? 3 ss devil olsa da aynı 9 tane olsa da aynı sonuç olarak ‘ 1 ‘ tanesini kullanabilirsin. Kafayı yemişsiniz piyasa yükseltmekten başka birşey yapmıyorsunuz ama I-sro zaten öldü bomboş sw
45K üstü honor mezunum var charımın fiyatı budur. Sıradan 135 ss char isteyen başka char alır. Ucuza satıp milleti oynatacağıma bende kalır ben oynarım 😎
LI.NY

45K üstü honor mezunum var charımın fiyatı budur. Sıradan 135 ss char isteyen başka char alır. Ucuza satıp milleti oynatacağıma bende kalır ben oynarım 😎

İşte diyorum ya 3.5$ değil 1.5$ müşteri bulursan yat kalk dua et kral boşuna piyasayı yükseltmeye çalışma. + olarak I-SRO şuanda ölü durumda, oyunda kimse yok herkes bot durumunda.

05532658890

M

Fiyat ne kral

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: