Icerige atla
Extraloob

WTS WTS 135 LW FULL STR HONORLU CHAR

· 38 Yanıt · 5.1K görüntüleme
PASA
PASA OP ⭐ 6y
38 Yanıt
karater duruyornu pm atarsin

karater duruyornu pm atarsin

uyugun almak isterim whatsapp geçersiz
S
Clean bir char icin o kadar para çok değil mi hemide ölmüs bir oyun için
PASA
PASA OP ⭐ 6y
130 lw chara gibi düşünüp Dışarıdan bakan birisi için evet çok para
S
Dısarıdan bakan biri değil kardeşim o swde 14 yıla yakın oynadım
S
Bu char benim elimdende geçti
PASA
PASA OP ⭐ 6y
O zaman yorumlarını bir konu aç orda devam et kral
LI.NY
SS devil yok, nasıl o fiyatı istiyorsunuz anlamıyorum.
Max ederi $600 piyasaya göre
PASA
PASA OP ⭐ 6y
Güncell
S
22 dersen peşin alayım kardo
S
Özelden konuşalım
PASA
PASA OP ⭐ 6y
Kardo yukarıdaki fiyat vadeli fiyat değil zaten
B
Bate ⭐ 5y
Theia da şuanda oynamayan(geçmişte muhtemelen oynamış kişiler ) fiyat hakkında atıp tutmuş da 134 den 135 e kasmak 35bin tl oda 8/8 monster pandora ya destek vermeleri şartıyla oluyor beyler bilginiz olsun 135 den 136 etmek de 120bin tl gibi bi maliyet şuanda
B
Bate ⭐ 5y
Emeğe saygı duymak lazım fiyat da theia için uygun daha iyisi varsa satan arkadaşlar yazsın bana alım yapabilirim
S
Bilal kardeş uygunda alan varmı bitmiş bir oyun icin o kadar para verilmez neye satarsan o kardır
PASA
PASA OP ⭐ 6y
Kral oyunun bittiği felan yok sen nasıl görmek istiyorsan öyle yorumluyorsun deli gibi Tr srodan dönenler var. Çünkü Tr Sro yatırım yapan ertesi upda çöp ama isro öyle değil. Ve 134 char yok satıyor gelenler paso arıyor
B
Bate ⭐ 5y
Rakamı beğenmeyenler böle çarı bu paraya çok değil max 2 ay sonra almak isterler de iş işten geçmiş olur kanka hata bizde buralara koyduk oyundan 1 ay kopmuş adam a yaramaz bu Çar zaten sadece aktif playerlere satılık die belirtmek lagzım bilen de konuşur bilmeyende yoksa
LI.NY
Biten bir oyun için bu rakamları komik buluyorum. Herkes tr sro ya yöneldi. I-sro da pvp yapcak adam bile yok herkes bot
B
Bate ⭐ 5y
O halde burda nie ölü hesap peşindesiniz kral yorumlara bakıyorum da bitmiş bi oyun için falan filan yazıyorsunuz biz yeniden başlayacak birine satmayı düşünmüyoruz zaten mümkünse önceliğimiz aktif bi şekilde oynayan bi playere geçsin böle bi hesap ki 3-5 gün sonra kapanıp gitmesin

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: