K Kai OP ⭐ 18y 15 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A Adith ⭐ 18y 15 yil once #2 Benim serverda böyle oldu.Bütün herkez dc. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai OP ⭐ 18y 15 yil once #3 Benim serverda böyle oldu.Bütün herkez dc.ttnet? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Adith ⭐ 18y 15 yil once #4 Hayır.Bütün yabancılar dc yedi ptdeki.Bir tek ben kaldım.Ttnet sağolsun. 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KeepinGS ⭐ 16y 15 yil once #5 bunu görmeye alıstık TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Addicted ⭐ 19y 15 yil once #6 Az önce bişey oldu oyuna 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z zeki_ce ⭐ 18y 15 yil once #7 HAha kurbanlık koyun gibi kesin sıranın sana gelmesini heyecanla ve korkuyla bekliyordun makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 ⭐ 17y 15 yil once #8 20 cardan yarısı dc yedi ™ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil