Icerige atla
Extraloob

^^Wtb...^^

· 17 Yanıt · 1.5K görüntüleme
P
PowerInMe OP ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.

Kasmaya gidiyordum bunu gördüm dikkatimi çekti sizlerle paylaşmak istedim 👍
17 Yanıt
Time4Todie
Time4Todie ⭐ 17y
yıh yıh 🤤 güzel yakalamışsın baya isim var hoş ^^
P
PowerInMe OP ⭐ 17y
yıh yıh 🤤 güzel yakalamışsın baya isim var hoş ^^

Hehe 😆
C
chipshajen ⭐ 17y
charın adı Azooo değil mi 1 ay bas bas bağırdın forumda şimdi neden kapatıyorsun ismini?
L
charın adı Azooo değil mi 1 ay bas bas bağırdın forumda şimdi neden kapatıyorsun ismini?

xD cool2:
S
ahahahaha xD Ne Adamlar var Ya

Para Hep BöyLe KroLarda Sanırım ^^
P
PowerInMe OP ⭐ 17y

Ben burda ne sergiliyorum sen gidiyon nereyi açıyon konuyla ilgilenirmisin?kapatmak veya kapatmamak bana kalmış bişey seni ilgilendiriyomu?
P
PowerInMe OP ⭐ 17y
allahın abazası

👍
C
chipshajen ⭐ 17y

Ben burda ne sergiliyorum sen gidiyon nereyi açıyon konuyla ilgilenirmisin?kapatmak veya kapatmamak bana kalmış bişey seni ilgilendiriyomu?

neyse tartışmıcam .. sende 3-5 saatlik d.mod oldun okuduysan kuralları görmüşündür Cya.. bi daha senin topicne girmem yorum falan yazmam ..

ps : bende tokat/turhallıyım ama izmirde yaşıyorum bide hemşerim olucaksın peh..
P
PowerInMe OP ⭐ 17y

neyse tartışmıcam .. sende 3-5 saatlik d.mod oldun okuduysan kuralları görmüşündür Cya.. bi daha senin topicne girmem yorum falan yazmam ..

ps : bende tokat/turhallıyım ama izmirde yaşıyorum bide hemşerim olucaksın peh..

Suçu kendinde ara surda gülelim diyoruz sen gidiyosun neyden bahsediosun Kimse seni topic e zorla SOKMUYO böyle yorum yapıcaksan yazma yorum fln da
C
chipshajen ⭐ 17y
Ya Sabır Sabır Sabır..
P
PowerInMe OP ⭐ 17y
Ya Sabır Sabır Sabır..

Gerçekten Derdini Anlayamadım?
N
Nereus ⭐ 17y
Banada garip geldi. Hadi adını kapadın ex ve sp neden kapadın bu kadar mı mahrem? Ki bu kadar özelse bir foruma girip neden paylaşım yapıyorsun?

Not: Suçlama değil, merak. Lütfen hemen yanlış anlayıp fevri davranma. cool2:
T
Trixie ⭐ 17y
Banada garip geldi. Hadi adını kapadın ex ve sp neden kapadın bu kadar mı mahrem? Ki bu kadar özelse bir foruma girip neden paylaşım yapıyorsun?

Not: Suçlama değil, merak. Lütfen hemen yanlış anlayıp fevri davranma. cool2:

bencede sanki gizli bi iş yapar gibi... ss nin tüm güzelliğinide bozmuş ayrıca 😈 arkadaş utanmasa charınıda karalıcak 😁

ps: arkadaş önce wtb_avrat ı karalamıştır sonra adamın nicki, canı çekmiştir boyama yapmak istemiştir kapatabilceği bölgelerin hepsini kapatmıştır belki 😈 😁 gördüğünüz gibi herkesin eline fırça werilmiyo ☕ 😁
O
ozan-277 ⭐ 18y
Sakin.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
@PowerInMe

Konuşmalarına dikkat et burası sokak değil bu 1.si
chuBBy arkadaşım birşey merak etmiş sormuş bukadar sert çıkıpda polemik yapmanın cazibesi ne bunuda anlayamadım bu 2.si
Ayrıca benim görüşüm olarak sp,exp,char adı vs kapatman tüm görselliği mahvetmiş buda 3.sü..
Special thx to Flexi
3
32alper ⭐ 19y
Adam silk zengini Kro sra avratda onu buldumu oyunda costantin e gidip camide imam nikah'ı da kıyar 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: