Icerige atla
Extraloob

WOW Orijinal DVD'm geldi ^^

· 23 Yanıt · 5.1K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y
10 day trial denemesi ardından Wow'a kesinlikle başlama kararı aldım ve Orijinal DVD Sipariş ettim şu an elime ulaştı. Burning Legion Serverında Paladin olarak devam ediyorum. Buyrun bir resim;

- Resim Silinmiş.

56 sayfalık kuşe kağıda baskılı wow rehberi kitapçığı yanında hediye 8)
23 Yanıt
P
Prada ⭐ 19y
:lol Extra ile alemlere dalış yapın bakalım 😜 Vaktim kısıtlı olmasa bende başlamayı düşünüyordum bakalım asker dönüşü başlarım bende belki
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hobaaa kuzum trial çok keyfliydi bende almayı düşünüyorum da işte manuel kasmak zor iş ama dungeon'lar bir muhteşem gerçekten iyi bir adım attın başarılar canımcım bolca ss ve bilgi paylaşımı istiyorum 😘 ❤️
N
Neverex ⭐ 17y
adminler bile oynadıgına göre bu wow boş bi oyun değil heralde ☕
I
Elle kasıcak boş zamanı olanlar için mükkemmel bir oyun.Hayırlı olsun abi.Screamadle'den sonra 2. bir 80 lw siteye yakışır.
L
Leet1 OP ⭐ 19y
hobaaa kuzum trial çok keyfliydi bende almayı düşünüyorum da işte manuel kasmak zor iş ama dungeon'lar bir muhteşem gerçekten iyi bir adım attın başarılar canımcım bolca ss ve bilgi paylaşımı istiyorum 😘 ❤️

Birkaç video çekmeyi düşünüyorum az daha kasayım 😜
I

Birkaç video çekmeyi düşünüyorum az daha kasayım :P

Rahat ol geniş takıl tarzı birşey mi? 😈 😜 😆
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Gameplay türü ^^
A
Aesify ⭐ 18y
Takildiginiz birşeyler olrsa herzaman açığız =)
X
xerneems ⭐ 17y

14 milyon kişi oynuyor şu an dünyanın en çok oynananı 😊 Boş oyun olsa oynanırmı hiç.. Bende Argent Dawnda oynuyorum..
L
Leet1 OP ⭐ 19y

14 milyon kişi oynuyor şu an dünyanın en çok oynananı 😊 Boş oyun olsa oynanırmı hiç.. Bende Argent Dawnda oynuyorum..

Kimlerdensin hacım ^^ N-elf sezdim
X
xerneems ⭐ 17y

Kimlerdensin hacım ^^ N-elf sezdim

Ally'im ırk farketmez bende hepsi vardır 😊 N.Elf 80 level.(hunter+druid) , Human 80 level.(mage+priest+dk) Dranei 80 Level Paladin.Arada 47 48 level warriorla warlock var ama onları saymıyorum.

For the Alliance !
D
Dexter ⭐ 19y
Hayırlı olsn hacım Bende yarın litc kingi alıyorum wowda akmaya devam ediyorum
For The Ally
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
For The Ally

lich king wuhuuuu deli bu wow ama gerçekten sro'ya on basar oynanabilirlik olarak 🤘
E
EliteTurk ⭐ 18y
Bendemi başlasam ne.. 🤤
D
Dexter ⭐ 19y
For The Ally

lich king wuhuuuu deli bu wow ama gerçekten sro'ya on basar oynanabilirlik olarak 🤘

Kesinlikle her ay para veriyorsun ama harbiden değiyor. Bende 55 mage var şuan 1 ayda kastım ve acayip eğleniyorum. Şiddetle tavsiyede ediyorum 😜
B
BaSoryong ⭐ 18y
Hayırlı olsun usta ^^ Görelim seni
T
TorQ ⭐ 17y
Hayırlı olsun usta ^^ Görelim seni
X
xerneems ⭐ 17y
Buda benim druidim.Gurur duyuyorum druidimle 😊 8 tane 80 var içlerinde tek palanın gear'ı iyi değildir diğerlerinin güzeldir birde dk'nın. Wintergraspda hordelar boss keser gibi beni kesmeye çalışıyolar lol 😆

- Resim Silinmiş.
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Buda benim druidim.Gurur duyuyorum druidimle 😊 8 tane 80 var içlerinde tek palanın gear'ı iyi değildir diğerlerinin güzeldir birde dk'nın. Wintergraspda hordelar boss keser gibi beni kesmeye çalışıyolar lol 😆

- Resim Silinmiş.

woww add-on lara bak bende istiyorum bunlardan xP

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: