.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.World WarZ
· 22 Yanıt · 7.9K görüntüleme 0 okuyor
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz. 22 Yanıt
Çoktandır beklediğim bir flim bu pazar gidiyorum ve ön sıradan izliyorum 🤘 nese:
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.Türkçe dublaj güzel olmaz
İzleyeceksen altyazı hatta direk ing. dil olarak izleyeceksin, filmin tadı öyle çıkıyor. Benimde merakla beklediğim filmler arasında..
izleyenler şöyle bi gelsin hele
İzleyen yokmu ? benim arkadaşlar izlemiş çok beğenmişler kesin git diyo 😲
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.Ben izledim, mükemmel sahneleri olduğu doğrudur. Ama öyle bir filme o slow, klasik bir bitiriş kesinlikle uymamış olmadi:
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
filmi anlayamadım insanlar evrim mi geçiriyor ?
İnsanlar kedi oluyor 😄

Filmi bugün izledim.Güzel film olmuş 👍
Bu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zombi oluyo herkes.
filmi anlayamadım insanlar evrim mi geçiriyor ?
Zombi oluyo herkes.
İzleyen arkadaşlar, büt'e kalmış yokluk içindeki bir öğrencinin gitmesine değecek bir film mi? 😜

Mutlaka izle mutlaka 😄
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.Hesap numaramı özelden atıyorum 😜

A
AngeLicMoon
⭐ 16y
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hacım kayseri lider terasta bekliyorum gel çay içelim ❤️
İzleyen arkadaşlar, büt'e kalmış yokluk içindeki bir öğrencinin gitmesine değecek bir film mi? :P
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
Ya da gelme ya çayı evde demler içeriz bir çay 2 Lira 😄 Hacılara otobüsle gelmen 1 lira(giderken otostop çekerim), çayı demlemek bedava.
nese:
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiİzleyen arkadaşlar, büt'e kalmış yokluk içindeki bir öğrencinin gitmesine değecek bir film mi? :P
Ya da gelme ya çayı evde demler içeriz bir çay 2 Lira 😄 Hacılara otobüsle gelmen 1 lira(giderken otostop çekerim), çayı demlemek bedava.
nese:
böbrek.avi fear1
Bu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiİzleyen arkadaşlar, büt'e kalmış yokluk içindeki bir öğrencinin gitmesine değecek bir film mi? :P
nese:
böbrek.avi fear1

A
AngeLicMoon
⭐ 16y
Anlayamadım ??? 😄
Şaka yapıyorum 😜 Taa hacılar'a gerek yok buluşuruz açık havada 😜

A
AngeLicMoon
⭐ 16y
Allah izin verirse seneye beraber okuyoruz hacım. Besyoya hazırlanıyorum çağrıhan besyo kursuyla 😄 duymusundur
Şaka yapıyorum 😜 Taa hacılar'a gerek yok buluşuruz açık havada :P
Allah izin verirse seneye beraber okuyoruz hacım. Besyoya hazırlanıyorum çağrıhan besyo kursuyla 😄 duymusundur
Değmiyor beyler 😆
İzleyen arkadaşlar, büt'e kalmış yokluk içindeki bir öğrencinin gitmesine değecek bir film mi? :P
Değmiyor beyler 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap