Icerige atla
Extraloob

Work and Travel hk.

· 17 Yanıt · 4.7K görüntüleme
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
Merhaba beyler bayanlar!
Önümüzdeki yaz Work and Travel'a gitmeyi planlıyorum. İstanbul'dayım. Şu acenta iyidir şu kötüdür dediğiniz, genel olarak önerileriniz varsa dinlemek isterim. Teşekkürler. 😊
17 Yanıt
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Bende planlıyodum bir zamanlar , şimdi zaman yok :!!&%&! Yemek sıkıntı oluyormuş kuzen bir daha gitsem yanımda onlarca hazır çorba paketi götürürüm diyordu , hep burger kingden yemiş , orda da sadece tavuklu menülerden alabilmiş , malum domuz eti var herşeyde.
Birde zencilerden kesinlikle uzak dur derler.
Yaralı style
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Bende planlıyodum bir zamanlar , şimdi zaman yok :!!&%&! Yemek sıkıntı oluyormuş kuzen bir daha gitsem yanımda onlarca hazır çorba paketi götürürüm diyordu , hep burger kingden yemiş , orda da sadece tavuklu menülerden alabilmiş , malum domuz eti var herşeyde.

no to racism
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
no to racism

Zencilerle takılsında böbreklerinimi alsınlar adamın
Yaralı style
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
daral:daral:daral:daral:daral:daral:
RanstaMonsta
Benim de ilerleyen yıllarda böyle bir planım var. Konuyu takipteyim.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

domuz eti yemeyeceksen gitme zaten wat'a falan
P
piemde ⭐ 15y
Domuz etini sıkıntı yapıyorsan reis fatihin güzel tavuk dönerli konseptinin dışına çıkma hiç.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Kız düşürünce af yok, domuz etini görünce auuuv 🤣
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
domuz eti adeta bless spell
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Kız düşürünce af yok, domuz etini görünce auuuv 🤣

Kız düşürürsem , özür diler ayağa kaldırırım , kötü birimiyim ben :!!&%&!
Yaralı style
P
piemde ⭐ 15y
daral:
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y

Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

summer4:
Special thx to Flexi
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
Bende planlıyodum bir zamanlar , şimdi zaman yok :!!&%&! Yemek sıkıntı oluyormuş kuzen bir daha gitsem yanımda onlarca hazır çorba paketi götürürüm diyordu , hep burger kingden yemiş , orda da sadece tavuklu menülerden alabilmiş , malum domuz eti var her şeyde.

Domuz eti dışında hiçbir et de "helal kesim" değil zaten fakat açıkçası bu tarz şeyleri takan bir insan değilim. Ama bu tarz yorumlar bekliyorum bilgisi olanlardan. Teşekkürler. ^^
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Bu arada ben 3000 doların hepsini şirkete verdiğini sanıyordum , meğer 1000 doları cep harçlığı için yanına almış. Eğer orada maaş verirken sıkıntı olursa , açlıktan ölmeyesin diye, bu parayı yanında götürmek zorunluymuş.
Yaralı style
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
@CezaAlp
Biliyorum hocam. 1800$ civarında şirket fiyatları. Kalanı uçak bileti ve cep harçlığı genelde.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: