Icerige atla
Extraloob

Wolfu 40lv altındayken Kurt Yapma

· 2 Yanıt · 1.6K görüntüleme
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y
#1
40 lv üstü olamıyor musunuz? Olsun bari köpeğiniz 40 lv gibi gözüksün...

Gerekli Program

-Sadece XVI32 , o da BURDA

Kurulumu adım adım resimlere bakarak ve açıklamaları okuyarak dikkatlice yaparsanız sorunsuz bir biçimde bu işin altından kalkarsınız..


-Kuruluma Geçelim-



Önce resimdeki gibi XVI32 programını açıyoruz,File>Open kısmına tıklayıp (bkz: şekil 1 ve 1. adım) çıkan pencerede kullandığınız media.pk2'nizi gösterip aç diyoruz ve şekildeki gibi 4 yazan pencere çıkıyor.Orayı ellemeyin media.pk2'mizi okuyor.Dolduğunda ise kareler resimdeki gibi kodlarla doluyor (bkz 5. adım).

- Resim Silinmiş.


Şimdi karışınıza gelen 1. resimdeki 5. adımdan sonra Search>Replace'yi tıklıyorsunuz. (bkz:Resim 2 ve adım 1)

Resimde görrüldüğü gibi çıkan pencereyi resimin üzerine tıklayarak büyütüp aynılarını yapınız (Tickler ve kodlar aynı olacak,aynı yerler işaretlenecek)

Pencereyi doldurduktan sonra resimde gördüğünüz üzere 'Replace All' Butonuna tıklıyoruz ve bekliyoruz yine % olarak yazıyor sonra karşınıza resim 2 de gürüldüğü gibi bir pencere çıkıyor (bkz: resim 2 ve adım 3).

Sonra yukarıdan çarpı butonuna basıyoruz (veya Alt+F4) resim 2 de görüldüğü üzere 4. adımdaki gibi bir doğrulama penceresi çıkıyor.Bu pencere bize yapılan değişikliklerin kaydedilip kaydedilmeyeceğini soruyor.Yes deyin ve yine bekleyin dolduktan sonra program kapanacaktır.

- Resim Silinmiş.


Media.pk2 üzerinde yapılan işlemler bu kadar.Yazıların uzunluğuna bakmayın.Yapmaya çalıştığınız zaman 5 dk alır.Bu yüzden vazgeçmeyin.Şimdi yapıcanız şey ise oyuna girip köpeğinizi çıkarmak

- Resim Silinmiş.
2 Yanıt
S
#2
arkadaşım bu Media.pk2 ile ilgili

burası

Ücretsiz Botlar, Çoklu Char Açma, Otomatik Giriş Programları

bölümü

başlıgı ben kilitliyorum diyer mod arkadaşlar uygun bölüme taşısınlar lütfen

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: