benim pc de 6gb ram var ve 32bit bildiğiniz gbi 3gb destekliyor ben pc y ialdığım yerdeki(vatan computer) bilgisayarcılara sordum onlar dediki sadece senin ekranında gözükmüez dedi 6gb olduğu pc zaten 3ü geçince kullanıor dedi sadece sistematik olarak göstermiyormuş 6gb ı bu doğrumu
wndows 7
· 7 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
G
gokhan2413
⭐ 19y
sanmıyorum zaten sistem ekranında 3 veya 6 yazması önemli değil kullanamadıktan sonra işe yaramıyor tek sorun orda 3 veya 6 yazması olsa çözüm basit olurdu kısacası yanlış bilgi vermiş sana
bende 4 gb var 2,8 olarak görüyor ayrıca bu güne kadar 2,8 i bile ihtiyacım olmadı kullandığın programlar için 3 gb yetiyorsa sorun yok
bende 4 gb var 2,8 olarak görüyor ayrıca bu güne kadar 2,8 i bile ihtiyacım olmadı kullandığın programlar için 3 gb yetiyorsa sorun yok
benim pc de 6gb ram var ve 32bit bildiğiniz gbi 3gb destekliyor ben pc y ialdığım yerdeki(vatan computer) bilgisayarcılara sordum onlar dediki sadece senin ekranında gözükmüez dedi 6gb olduğu pc zaten 3ü geçince kullanıor dedi sadece sistematik olarak göstermiyormuş 6gb ı bu doğrumu
64bit kurmazsanız 6gb ram kullanamazsınız.
P
Poker Face
⭐ 19y
Aynen 32bit 3gb ye kadar destekliyor.Bu yüzden pcnden performansı alamassın alman için 64bit yükle.
64bit sınırsız ram destekler bize göre. 😈
64bit sınırsız ram destekler bize göre. 😈
64biti diğelim buldum indirdim cd key nolcak bnde 32bit home pre. var ve onun cd keyi var 64bite olmuyor bildgm kadaryla bbam yni işletm sistemine para vermez şmdidn tskr edrm
P
Poker Face
⭐ 19y
Netten indir
Netten indir
🤝
küçük çaplı bir araştırmayla sorunsuz bir sisteme kavuşabilirsin hacım ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap