Icerige atla
Extraloob

***Windows'ta çözemediğim 3 hata.Bi göz atın lütfen***

· 7 Yanıt · 2.7K görüntüleme
N
Nebula OP ⭐ 19y
Aşağıda yazılı hataları format attıktan sonrada yaşıyorum.

1. Bilgisayarıma tıklayıp ordan da herhangi bir sürücüye tıkladığımda (C:\ sürücüsü hariç) ayrı bir pencerede açılıyor.Daha sonrasındaki klasörler ise gayet normal şekilde kendi penceresinde açılıyor.Sürücülere tıkladığımda içeriğin kendi penceresinde açılmasını nasıl sağlarım?(Araçlar /Klasör seçenekleri bölümünden yaptım yine olmadı,Biraz önce formatladım hala aynı)

2.Temp klasörünün içeriğini temizlemek istedim bu seferde gizli dosyaları göster çalışmıyor.Bunun sebebi ne olabilir?(Araçlar /Klasör seçenekleri bölümünden yaptım yine olmadı,Biraz önce formatladım hala aynı)

3. Nod32 denemeye karar verdim;sistemde sızıntı olduğu C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\host dosyasında
Virüs: Win32\PSW.QQRob.NAT truva atı bulunduğu uyarısını verdi.Sonra bi pencere içinde aşağıdaki listeyi gösterdi.
c:\windows\system32\drivers\conime.exe - Win32/PSW.QQPass.NBL truva atı türevi olabilir
C:\WINDOWS\system32\bryato.dll - Win32/PSW.QQPass.JF truva atı türevi olabilir
C:\WINDOWS\system32\drivers\conime.exe - Win32/PSW.QQPass.NBL truva atı türevi olabilir
C:\WINDOWS\system32\bryato.exe - Win32/PSW.QQPass.NBL truva atı türevi olabilir
C:\WINDOWS\system32\severe.exe - Win32/PSW.QQPass.NBL truva atı türevi olabilir

Ben bu topic i açarken bi sürü virüs uyarısı verdi hepside system32 de.Daha demin format attım ve hiç birşey kurmadan direkt nod32 güncelledim direkt bu hataları aldım.

Sorun nedir yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
7 Yanıt
N
Nebula OP ⭐ 19y
up
N
Nebula OP ⭐ 19y
up
N
Nebula OP ⭐ 19y
Hala gören yok konu iice aşağılara inecek ve kaybolacak. UP UP
N
Nebula OP ⭐ 19y
UP Exclamation Bu uplar sayesinde acaip post kasılır ha. İstemeye İsyemeye Up Up
J
1- o yükleme cd sini değişitr
2- komple format çek c-d hiç bi şey kalmasın makinede
3- yedeklerini kontrol et ve updateli bi anti vürüs kur
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çok problemlerin var hangisini çözsek bir diğeri sorun açacak o pc başına geçsem 30dk da cillop gibi yaparım makinayı ama buradan anlatmak zor olur yapacağın basit format Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: