Windows7 ultimate 32 bit DirectDraw hızlandırmasını etkin yapamıyorum çözümü nedir?
Windows7 ultimate 32 bit DirectDraw hızlandırması
· 24 Yanıt · 23K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
up.
up
up
up
up
up summer2:
burayı uygularsan sorunun çözülecektir ; http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=280&t=56538
burayı uygularsan sorunun çözülecektir ; http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=280&t=56538
hepsi yüklenmiş durumda zaten bunları aktif yapamıyorum
http://img269.imageshack.us/img269/546/ekranalntsvk.png
güncel olarak tekrardan yükler misin kuzum soru:
daral: abi zaten sistemi dün kurdum ve ardından herşeyi güncelledim ama etkin hale getiremiyorum
daral: abi zaten sistemi dün kurdum ve ardından herşeyi güncelledim ama etkin hale getiremiyorum
kuzum sen şunları bir güncelle dinle beni eminim sen eski sürücüleri kurdun geçtin bir kur yenilerini pls ^^
Başlat<Çalıştıra girip dxdiag yaz karşına direct in tanı aracı gelecek.ordaki sekmelerden görüntüyü seç sol alt köseye doğru directX özellikleri yazıcak orada 3 tane alt alta su sekilde;
direct draw hızlandırması: etkin / DEVRE DISI BIRAK/
direct3d hızlandırması : etkin /DEVRE DISI BIRAK/
AGP doku hızlandırması :kullanılamaz
Etkin yaparsan sorun hallolur.Olmuyor ise ekran kartını kaldırıp yeniden yüklemeyi dene yükleme işlemi bittikten sonra dediklerimi bir daha uygula. Azcık araştırsan bulabilirdin.
Etkin yaparsan sorun hallolur.Olmuyor ise ekran kartını kaldırıp yeniden yüklemeyi dene yükleme işlemi bittikten sonra dediklerimi bir daha uygula. Azcık araştırsan bulabilirdin.
Başlat<Çalıştıra girip dxdiag yaz karşına direct in tanı aracı gelecek.ordaki sekmelerden görüntüyü seç sol alt köseye doğru directX özellikleri yazıcak orada 3 tane alt alta su sekilde;
araştırıyor burada işte kuzum bizde yol gösteriyoruz yoksa kimse sorunu yazmasın araştırıp bulsun olur mu öyle birşey makara:
ayrıca önerini yapmışsın altına da ekran kartını sil kur demişsin bir de bak ben ne demişim önce ekran kartını sistem görüntü ayarlarını güncelle sonra gel demişim 😜
ayrıca önerini yapmışsın altına da ekran kartını sil kur demişsin bir de bak ben ne demişim önce ekran kartını sistem görüntü ayarlarını güncelle sonra gel demişim :P
Oda doğru 😜 Sizin önerdiğiniz yolları okudum bende yakın bir öneri sunayım dedim. 🤝
kuzum bende zati senin yöntemi önerecektim ama önce üsttekilerini yapması gerekliydi ki stabil ve güncel bir sistemi olsun zati bunları güncellediğinde kapalı olanlar açılacak açılmadıysa B Planı senin yazdıkların uygulanacaktı makara:
neyse canım canla başla mücadele ettik artık çözmüştür umarım sorunu lol
neyse canım canla başla mücadele ettik artık çözmüştür umarım sorunu lol
Aynen sorunu halletmiştir umarım.
sorunu kendim hallettim çözümü şöyle oldu windows7 yi kurunca ekran kartı driverını oto yüklüyordu bn cddekini yükledim ve sorun düzeldi
herkese teşekkürler.
herkese teşekkürler.
bakalım bakalım bakalım
sorunu kendim hallettim çözümü şöyle oldu windows7 yi kurunca ekran kartı driverını oto yüklüyordu bn cddekini yükledim ve sorun düzeldi
herkese teşekkürler.
adam sana 2 saattir driver güncelle diyo sen hala güncel diyon 👋
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap