Windows 7 Kuracağım hangisini kurayım ?
Yorumlarınızı bekliyorum aralarındaki fark nelerdir bilenler yorumunu esirgemesin 😊
Windows7 Kuracağım Hangisi Daha iyi ?
· 16 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Windows 7 Ultimate'in, Professional'dan iki önemli farkı, dil paketleri ve BitLocker sürücü şifreleme. Ancak veri şifreleme işlemleri de TrueCrypt gibi ücretsiz programlarla gerçekleştirilebiliyor.
Benim Önerim. Windows7 Ultimate
Benim Önerim. Windows7 Ultimate
alternatifsiz, ULTIMATE 😎
Windows7 Ultimate
Yorumlar beni tatmin etti fakat bir sorum daha olacak. Ben şimdi bu ilk sürümü kurarsam daha sonra güncelleme ile geliştirme imkanı olurmu ? yoksa tekrar yeniden dvd almak gerekirmi.
Ultimate tabiki 😆
Yorumlar beni tatmin etti fakat bir sorum daha olacak. Ben şimdi bu ilk sürümü kurarsam daha sonra güncelleme ile geliştirme imkanı olurmu ? yoksa tekrar yeniden dvd almak gerekirmi.
ultimatenin neresini geliştireceksin 😄
ps:RC yi kurarsan dvd alman gerekir diye biliyorum...
@Hyperion
Ok Teşekkürler 😘
Ok Teşekkürler 😘
Windows7 Ultimate
Windows7 Ultimate
tartışmasız
Adam çoktan kurmuştur bile neyin önerisindeyiz 😜 Ama Ultimate 'den başkasını da tanımam şahsen ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
O
Old School
⭐ 19y
Biraz alakasız olcak ama silkroad oynanıyor dimi 😜
Biraz alakasız olcak ama silkroad oynanıyor dimi :P
evet oynanıyor ^^
[
[GM] Essence
⭐ 17y
Daha windows 7 görmedim ^^ .. Sadece resimlerini biliyorum .
Bende kurucam ama driver meselesi kafamı karıştırıyor PC eski biraz acaba desteklermi?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap