2 gün önce linkteki( http://www.datastar.com.tr/b2c/product.asp?ProID=148871 ) laptopu aldım windows7 32 bit yükledim sistem puanı 5,1 olarak gösteriyor ve oyunlarda takılmalar yaşıyorum.4 gb ram var fakat 3,2 si kullanabilir gözüküyor.Windows7 64 bit'e geçmek istiyorum .Bu laptop'un 64 bit driverlerinı windows otomatik yüklermi veya yüklemezse internette nerden bulabilirim.
yardımlarınızı bekliyor herkese teşekkür ediyorum.
Windows7 64bit
· 21 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
driver adlarını biliyorsanız google dan aratıp bulup indirebilirsiniz.
driver adlarını biliyorsanız google dan aratıp bulup indirebilirsiniz.
aslında araştırma yaptım ama bir sonuca varamadım:(
everest'i indirip kartlarının modellerini bulup teker teker kendi sitesinden araştırıp indireceksin.
S
SameyanZeva
⭐ 15y
2 gün önce linkteki( http://www.datastar.com.tr/b2c/product.asp?ProID=148871 ) laptopu aldım windows7 32 bit yükledim sistem puanı 5,1 olarak gösteriyor ve oyunlarda takılmalar yaşıyorum.4 gb ram var fakat 3,2 si kullanabilir gözüküyor.Windows7 64 bit'e geçmek istiyorum .Bu laptop'un 64 bit driverlerinı windows otomatik yüklermi veya yüklemezse internette nerden bulabilirim.
Bilgisayar aldığınızda yanında Dvd vermediler mi? Yani sen 32 Bit yüklediğine göre hacım 64 Bitlik DVD side sende bulunmaktadır. Onu yüklediğinde kendisi büyük ihtimal otomatik algılar ya da zaten sana yanında yine Driver DVD si vermişlerdir. Ya da hacım laptopunda Recovery olabilir bu da zaten driverlarının geri yüklenmesine olanak sağlar.
Ps: 32 Bit olduğunda dediğin kısıtlamalar söz konusudur, sen tekrar laptopunun orjinal haline geri dönmesini sağla.
Bilgisayar aldığınızda yanında Dvd vermediler mi? Yani sen 32 Bit yüklediğine göre hacım 64 Bitlik DVD side sende bulunmaktadır. Onu yüklediğinde kendisi büyük ihtimal otomatik algılar ya da zaten sana yanında yine Driver DVD si vermişlerdir. Ya da hacım laptopunda Recovery olabilir bu da zaten driverlarının geri yüklenmesine olanak sağlar.
Ps: 32 Bit olduğunda dediğin kısıtlamalar söz konusudur, sen tekrar laptopunun orjinal haline geri dönmesini sağla.
verdikleri dvd yi inceledim 32 bit klasöründe bir sürü driver var ama 64 bit klasöründe sadece 1 tane driver var 😢
S
SameyanZeva
⭐ 15y
Klasör derken, başka bir DVD olabilir yanında verdikleri ya da nasıl Windows yüklüyorsun Recovery mi yapıyorsun..
Recovery yapıyorsan; kendisi driverları yükler.
DVD'den yüklüyorsan; her halükârda zaten 64 Bit'i yükleyeceksin o zaman yükle daha sonra bakarsın driverların var mı yok mu diye, tabi önce Ethernet kartının modelini Everest programıyla öğren ki tekrar windows yüklediğinde driverların yoksa indirme şansın olsun internetten.
kolay gelsin.
DVD'den yüklüyorsan; her halükârda zaten 64 Bit'i yükleyeceksin o zaman yükle daha sonra bakarsın driverların var mı yok mu diye, tabi önce Ethernet kartının modelini Everest programıyla öğren ki tekrar windows yüklediğinde driverların yoksa indirme şansın olsun internetten.
kolay gelsin.
Klasör derken, başka bir DVD olabilir yanında verdikleri ya da nasıl Windows yüklüyorsun Recovery mi yapıyorsun..
kolay gelsin.
dvden yüklüyorum dvdyi incelediğimde içindeki 64 bit klasöründe sadece bir tane intel isimli driver vardı.geri kalanları windows otomatik tanıma şansı nedir.
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Windows 7 zaten driverları otomatik tanımıyo mu ki driver arayışı içerisine girdin ?
S
SameyanZeva
⭐ 15y
dvden yüklüyorum dvdyi incelediğimde içindeki 64 bit klasöründe sadece bir tane intel isimli driver vardı.geri kalanları windows otomatik tanıma şansı nedir.
Valla yapabileceğin başka seçenek yok ki hacım sen her ihtimale karşı Kemalist in dediği gibi bütün driverlarının adını yaz bir kağıda ondan sonra 64 Biti yükle. Başka seçeneğin varmış gibi gözükmüyor zaten, benim laptopum Casper kendisi tanımıyor mesela driver dosyam var yedeklediğim oradan yüklüyorum her seferinde.
Windows 7 zaten driverları otomatik tanımıyo mu ki driver arayışı içerisine girdin ?
bazen tanımayabiliyormuş diye duydum ve 64 bit ilk defa yükleyeceğim.
her zaman tanıyacak diye bir şey yok ...
F
ForEverTurk
⭐ 17y
her zaman tanıyacak diye bir şey yok ...
1,5 Yıllık Windows7 kullanıcısıyım ilk defa duydum.Öğrenmenin yaşı yoktur ❤️
F
ForEverTurk
⭐ 17y
dxdiag dan sistem modelini yazarsan uygun driverleri bulmana yardımcı olabilirim...
haier T5M sistem modeli bu.
F
ForEverTurk
⭐ 17y
http://www.teknikservis.net/yonlendir.asp?g_id=11&m_id=9906&l_id=778286
Bi bak bakalım aradıkların bunlar mı?
http://www.teknikservis.net/yonlendir.asp?g_id=11&m_id=9906&l_id=778286
evet driverlar bunlar fakat orda 1tane 64 bit driver var
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Şuan nette bulunan driverler ya w7 32bit için yada xp/vista.Anakart cd'sini taktığın zaman otomatik yükleme çıkmıyo mu karşına? Cd içerisinde bulamamış olabilirsin.
Yapacağın 64bit kurup otomatik tanımlası için dua etmen şimdilik.Kurmazsa 32bit ile driverleri piyasaya düşene kadar kullan.
Yapacağın 64bit kurup otomatik tanımlası için dua etmen şimdilik.Kurmazsa 32bit ile driverleri piyasaya düşene kadar kullan.
Şuan nette bulunan driverler ya w7 32bit için yada xp/vista.Anakart cd'sini taktığın zaman otomatik yükleme çıkmıyo mu karşına? Cd içerisinde bulamamış olabilirsin.
mecbur öyle yapıcaz uğraşın için çok teşekkür ederim ❤️
F
ForEverTurk
⭐ 17y
mecbur öyle yapıcaz uğraşın için çok teşekkür ederim ❤️
❤️
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap