bu hatayı alıyorum. Güvenli modda çalıştırdım öyle kurmayı denedim yine aynı hata
bu hatayı alıyorum. Güvenli modda çalıştırdım öyle kurmayı denedim yine aynı hata
Direk Olarak Bu 2 Resimle Kimsenin Çok Yardımcı Olabilceğini Sanmıyorum Kardeşim Ancak Kurmaya Çalıştığın SP Cd Üzerinden Çalıştırılıyorsa Cdyi Kontrol Et Cdyi Burn Ederkende Hata Oluşmuş Olabilir...Yardım Edebileğim Ancak Bu Kadar 😞 Konu Fazla Kapalı Olmuş :S
Direk Olarak Bu 2 Resimle Kimsenin Çok Yardımcı Olabilceğini Sanmıyorum Kardeşim Ancak Kurmaya Çalıştığın SP Cd Üzerinden Çalıştırılıyorsa Cdyi Kontrol Et Cdyi Burn Ederkende Hata Oluşmuş Olabilir...Yardım Edebileğim Ancak Bu Kadar 😞 Konu Fazla Kapalı Olmuş :S
normalde SP2 yüklü oluyo format attığın zaman güncellemeyle gelen SP3 kurarken bu atayı veriyor daha açık belirtemem kurulumun ortalarına doğru bu hatayı veriyor.
Güncelleme İle Gelen Sp3 İle İlgili Bişey Diyemicem,Güncelleştirmeyi Manuel Olarak Deneyeblirsin Dostum,
Ancak Bi Öneri İstersen Perfect XP Var 2009 2010 vs. Direk Olarak Sp3 Yüklersin
Güncelleme İle Gelen Sp3 İle İlgili Bişey Diyemicem,Güncelleştirmeyi Manuel Olarak Deneyeblirsin Dostum,
Ancak Bi Öneri İstersen Perfect XP Var 2009 2010 vs. Direk Olarak Sp3 Yüklersin
sağolasın manuel'de 3 kez indirip denedim yine olmadı neyse artık yapıcak bişi yok :/
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap