Icerige atla
Extraloob

Windows cd si 2 bilgisayarda kullanılabilirmi?

· 6 Replies · 1.5K views
Galliport
Galliport OP ⭐ 16y
Selamlar,

Evimizde 2 bilgisayar var ve bunlar alındığı gibi duruyor arada sırada format için yolluyorum XP kullanıyoruz fakat ben win7 ye geçmek istiyorum.İnternetten satın alacağım bu win7 cd si 2 bilgisayarada kurulabilirmi ve kullanım süresi varmıdır? Bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim.
6 Replies
_
_WaCTHMaN_ ⭐ 14y
hacım bir format cd siyle istediğin kadar bilgisayarı format atabilirsin burda önemli olan format sonrası windows u orjinal yapmaktır.Bunun içinde internette bir sürü program mevcut. örneğin windows 7 orjinal yapma programı şeklinde yazarsan bu konuda yeterli yardımı bulabilirsin
The47
The47 ⭐ 18y
hacım bir format cd siyle istediğin kadar bilgisayarı format atabilirsin burda önemli olan format sonrası windows u orjinal yapmaktır.Bunun içinde internette bir sürü program mevcut. örneğin windows 7 orjinal yapma programı şeklinde yazarsan bu konuda yeterli yardımı bulabilirsin

netten satın alacagım demiş. yani orjinal.

tek bilgisayara kurabilirsiniz, süresi yoktur.
K
Kivi ⭐ 16y
kardeşim internetten download et kur direk kuruluyo win7 ler cd ile ugraştırmaz
_
_WaCTHMaN_ ⭐ 14y
netten satın alması veya başka şekilde cd yi edinmesi yöntemleri değiştirmez öyle yada böyle bütün windows yüklemeleri orjinal hale getirilebilir.CD yi satın almak sadece onun güvenilirliğini artırır başka bir artı sağlamaz
Galliport
Galliport OP ⭐ 16y
Teşekkürler yardımlar için 😘

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: