Icerige atla
Extraloob

Windows 7 Starter

· 5 Yanıt · 2.8K görüntüleme
H
HouseFX OP ⭐ 18y
Öncelikle konuyu nereye açıcagımı bılemedım buraya açtım dayım laptop aldı bana haberım yoktu yoksa mudahele ederdım windows 7 starter almıs bılmeyenler ıcın sölım .gif uzantılı hareketlı resımlerı göstermıyo camerası var laptopun açmıyo arka plan resmı değişmiyo 64 bıt degıl ve sayamıcagım kadar daha cok sorun summer7: şimdi windows 7 home premıum kurdurucam garantisi bozulur dedı bır 2 kısı ama bozulmaz dıyenlerde var yardımlarınızı beklıyorum.. 🤔
5 Yanıt
T
TanerUNER ⭐ 19y
0 mal da starter lardan başka bir işletim sistemi alamassın alırsan işletim sisteminin ücretini ödemek zorunda kalırsın. İşletim sistemi bul format at. Yazılım programları garanti ye tabi değildir.
T
TuRKs41 ⭐ 18y
Garantiye hiç bişey olmaz ama orjinal işletim sistemin gidebilir yani format attıktan sonra crack kullanman gerekir win7 için bununda sorun olacağını sanmıyorum.
W
WooDY_ ⭐ 19y
windows 7 için denediğim crackler çalışmadı elinizde varsa yardımcı olurmusunuz
furious
furious ⭐ 19y
yazık olmuş starter kullancağına me kur daha iyi 😊 konuyla pek alakası yok ama bu fün kipada bilgisayar kasalarını üstünde orjinal windows 7 home premium produck key yapıştırmasını gördün tabi hemen fotoğrafını çektim acaba o keyi kullansam bir şey olurmu 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: