Icerige atla
Extraloob

Windows 7 etkinlestirme sorunu

· 11 Yanıt · 1.0K görüntüleme
D
djfko OP ⭐ 18y
Surekli etkinlestirme uyarisinin cikmasindan biktim.Windowsu orjinal nasil yapabiliriz?

Birde su konu icin yardim istiyorum.Laptop kullaniyorum.Format atmak istiyorum.BIOS'tan boot edicem ama biosta sifre var.Bunu nasil kaldirabiliriz?

Laptop markasi Acer
11 Yanıt
D
djfko OP ⭐ 18y
hey millet olu taklidi yapmayin bi yardim edin su kardesinize
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Etkinleştirme yollarını takip ederek nasıl etkinleştirebileceğini öğrenebilirsin.Ben telefonla etkinleştiriyordum ama unuttum 😞
BIOS şifresine gelince bilmiyorum 😞
D
djfko OP ⭐ 18y
Etkinleştirme yollarını takip ederek nasıl etkinleştirebileceğini öğrenebilirsin.Ben telefonla etkinleştiriyordum ama unuttum 😞
BIOS şifresine gelince bilmiyorum :(

telefondan etkinlestirince para gidiyo mu
A
Avuntu ⭐ 15y

etkınlestırmeye geldıgınde

3 tane numara verıcek orada 0800 ile baslayan ucretsız. zaten yazıyor.52 hanelı kodu gıreceksın sana yenı kod verıcek
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Hayır sadece telefon kartı parasını veriyorsun 😁
D
djfko OP ⭐ 18y

zorladim ama anlayamadim summer4:
D
djfko OP ⭐ 18y

etkınlestırmeye geldıgınde

3 tane numara verıcek orada 0800 ile baslayan ucretsız. zaten yazıyor.52 hanelı kodu gıreceksın sana yenı kod verıcek

tesekkurler arkadasim 🍺
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y

zorladim ama anlayamadim summer4:

Diyeceğim şu ki; sanırım ücretsiz aramaları yapmak için yine de bir kartının olması lazım.
Barzo
Barzo ⭐ 19y
laptopda boot yapmayı boşver işletim sisteminle kurulu aldıysan laptopu alt+F10 yap fabrika ayarlarına döndür bebek gibi olsun bide kompresör ile içindeki tozlarıda temizlersen dadından yinmez.
I
çakma lisans forever windows 7 loader kullanabilirsin

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: