Icerige atla
Extraloob

windows 7 de sro yu simge durumuna küçültme yardımmm

· 10 Yanıt · 5.6K görüntüleme
M
mani OP ⭐ 19y
Arkadaşlar win 7 kurdum sro yu açıyorum sonra (XP deki gibi masa üstüne gelip görev yöneticisinden ) simge durumuna küçült diyorum hiç bişe olmuyo görev yöneticisini kapatınca tekrar sro ekranı geliyo

(pc de bütün driverler güncel direct x felan )

sro ayarlardan pencere moduna alıyorum orda simge durumuna küçültme tık ı yok sadece X yani kapat tık ı var

sro gizleme programı felan da indiridim işe yaramadı win 7 kullanıp da bu sorunu çözenler bi yardım etsin lütfen ya
10 Yanıt
The47
The47 ⭐ 18y
windows+d yapın.
M
mani OP ⭐ 19y
windows+d yapın.

şakamısın ya o kadarını biliyoruz simge durumuna küçülmüyo kardeşş sadece cevap vermek için bişeler yazmayın iyi okuyun lütfen ( ama hızlı cevap verdiğin için teşekkür ederim )
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Başlat çubuğunun sonundaki 'Masaüstünü Göster' ibaresi dicem ama sro'yu bıraktığım için çalışıyormu bilmiyorum
The47
The47 ⭐ 18y
Başlat çubuğunun sonundaki 'Masaüstünü Göster' ibaresi dicem ama sro'yu bıraktığım için çalışıyormu bilmiyorum

benim yazdıgım şeyle aynı işlevi görüyo. sizide fırçalar arkadaş birazdan 🍿

windows+d yapın.

şakamısın ya o kadarını biliyoruz simge durumuna küçülmüyo kardeşş sadece cevap vermek için bişeler yazmayın iyi okuyun lütfen ( ama hızlı cevap verdiğin için teşekkür ederim )

olur.
J
Jaysean ⭐ 18y
http://www.fileserve.com/file/XRp2XYu/SroHiderv1.6.rar

bu brogramı dene hide show simge durumuna kücültme vs ayarlar var bendede aynı problem vardı bu program ile sorunumu çözdüm kesin işine yarayacaktır
lemonade
lemonade ⭐ 17y

benim yazdıgım şeyle aynı işlevi görüyo. sizide fırçalar arkadaş birazdan 🍿

makara: makara:
M
mani OP ⭐ 19y
http://www.fileserve.com/file/XRp2XYu/SroHiderv1.6.rar

bu brogramı dene hide show simge durumuna kücültme vs ayarlar var bendede aynı problem vardı bu program ile sorunumu çözdüm kesin işine yarayacaktır

OH bea çok çok çok teşekkür ederim
(demek ki beni anlayan varmış (okumasını bilene ))
A
AnT_NuKeR ⭐ 19y
bendede vardı aynı sorun win7 kurduktan sonra sroyu baştan kurdum geçti oyun açınca ekranın sağ altında yarım açılıyordu falan geçti bide pc yi yüksek preformansa ayarla (7/24 kasıosan)
M
mani OP ⭐ 19y
bendede vardı aynı sorun win7 kurduktan sonra sroyu baştan kurdum geçti oyun açınca ekranın sağ altında yarım açılıyordu falan geçti bide pc yi yüksek preformansa ayarla (7/24 kasıosan)

hımm verdiğin bilgiler için sağol

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: