C cango53 OP ⭐ 17y 15 yil once #1 Win7 Kullanıyorum Silkroadı Yeni yükledim Luncher Açılınca Direk Çalışmayı durdurdu Hatası Almaktayım yardım Edermisiniz ....ACİL ! YARDIM EDİN LÜTFEN :.RESİM TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C cango53 OP ⭐ 17y 15 yil once #2 ACİL YARDIM EDİN LÜTFEN ! . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 15 yil once #3 Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C cango53 OP ⭐ 17y 15 yil once #4 Yönetici olarak Çalıstırdım Uyumlulukları denedim Net Framawork 4.0 yükledim . Başka Ne Olabilir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C cango53 OP ⭐ 17y 15 yil once #5 Kardeşim ii biliyorsan Msn den Uzaktan Yardım veta Team Viewerdan yardım edermisin ..?? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X X_HeaveN_X ⭐ 16y 15 yil once #6 Bana sorarsan w7 den kurtul 🕵️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil