Icerige atla
Extraloob

Win7 Bilgisayarımı nasıl hızlandırabilirim?

· 14 Yanıt · 2.4K görüntüleme
L
Lordzek OP ⭐ 16y
Evet arkadaşlar Win7 Bilgisayarımı nasıl hızlandırabilirim?

Game Booster kullanıyorum fakat pek işime aramıyor.

Elinde RAMBooster crak i olan pm ile atarsa sevinirim 😆
14 Yanıt
L
Lordzek OP ⭐ 16y
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
rambooster bilgisayarını hızlandırmaz şişen ram'leri boşaltır ki.

win7 optimasyon yapan programları indir kur test et bizlerle de izlenimlerini paylaş.
L
Lordzek OP ⭐ 16y
rambooster bilgisayarını hızlandırmaz şişen ram'leri boşaltır ki.

win7 optimasyon yapan programları indir kur test et bizlerle de izlenimlerini paylaş.

o programı bulabilirsem tabikide izlenimlerimi paylaşırım 😆
B
Tavsiyem Başlattan msconfig yaz aç onu Ön Yükleme' Sekmesine Gelip Gelişmiş Seçeneklere tıkla orda işlemci hızı kaçsa onu yap okeyle resetle hızlanır 😊
L
Lordzek OP ⭐ 16y
Tavsiyem Başlattan msconfig yaz aç onu Ön Yükleme' Sekmesine Gelip Gelişmiş Seçeneklere tıkla orda işlemci hızı kaçsa onu yap okeyle resetle hızlanır :)

%kaça kadar hızlandırıyor bu dediğin?
B
walla snn pc ddr 2 mi 3 mü?
B
mesla bendeki çif çekirdek orayı 2 yapıyorum pc tam performans sergiliyor örnek bide o dedimin yan sekmesidne pc açılırken açılan programları kapatabilion yani sen basarsan açılır kafasına göre açmaz pc ile birlikte açılıp aşırı cpu kasmaz.
A
Autumn ⭐ 17y
xp'ye geçerek makara:
L
Lordzek OP ⭐ 16y
DDR 3 müş iyi olanı 2 mi üç mü 😆 ve orda 1 imi yoksa 2 yimi işaretliyim?
B
walla sende max kaçsa onu işaretle makina hızlanır ve tavsiyem pc ye ccleaner programını indir 2-3günde bir temizle pc hızlanır..
L
Lordzek OP ⭐ 16y
walla sende max kaçsa onu işaretle makina hızlanır ve tavsiyem pc ye ccleaner programını indir 2-3günde bir temizle pc hızlanır..

teşekkürler yaptım sanki daha bir hızlandı yada psikolojik 😆 neyse her türlü teşekkürler
T
TheSekiL ⭐ 18y
Win 7 Keyif Sistemidir Görsellik Bakimindan Olsun Kullaniş bakimindan olsun Eğer Bilgisayarinin Daha cok hizlandirmak istiyorsa win xp öneririm gayet hizlidir kendileri 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Açıkçası bu hızlandırma programlarını falan 1-2 denedim , hızlandırmak yerine daha çok yavaşlattılar.Programların genelde yediği halt gereksinim duymadığın programları kapatmak.Ben bunları msconfig'ten zaten manuel olarak yapabiliyorum ne gereği var ki program kullanmanın ? Programı kullanıp gereksiz programları kapatıyorsun , ama programın kendisi açık kalıyor 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: