Evet arkadaşlar Win7 Bilgisayarımı nasıl hızlandırabilirim?
Game Booster kullanıyorum fakat pek işime aramıyor.
Elinde RAMBooster crak i olan pm ile atarsa sevinirim 😆
Win7 Bilgisayarımı nasıl hızlandırabilirim?
· 14 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
rambooster bilgisayarını hızlandırmaz şişen ram'leri boşaltır ki.
win7 optimasyon yapan programları indir kur test et bizlerle de izlenimlerini paylaş.
win7 optimasyon yapan programları indir kur test et bizlerle de izlenimlerini paylaş.
rambooster bilgisayarını hızlandırmaz şişen ram'leri boşaltır ki.
o programı bulabilirsem tabikide izlenimlerimi paylaşırım 😆
B
Ba[DC]0mpanY
⭐ 19y
Tavsiyem Başlattan msconfig yaz aç onu Ön Yükleme' Sekmesine Gelip Gelişmiş Seçeneklere tıkla orda işlemci hızı kaçsa onu yap okeyle resetle hızlanır 😊
Tavsiyem Başlattan msconfig yaz aç onu Ön Yükleme' Sekmesine Gelip Gelişmiş Seçeneklere tıkla orda işlemci hızı kaçsa onu yap okeyle resetle hızlanır :)
%kaça kadar hızlandırıyor bu dediğin?
B
Ba[DC]0mpanY
⭐ 19y
walla snn pc ddr 2 mi 3 mü?
B
Ba[DC]0mpanY
⭐ 19y
mesla bendeki çif çekirdek orayı 2 yapıyorum pc tam performans sergiliyor örnek bide o dedimin yan sekmesidne pc açılırken açılan programları kapatabilion yani sen basarsan açılır kafasına göre açmaz pc ile birlikte açılıp aşırı cpu kasmaz.
xp'ye geçerek makara:
DDR 3 müş iyi olanı 2 mi üç mü 😆 ve orda 1 imi yoksa 2 yimi işaretliyim?
B
Ba[DC]0mpanY
⭐ 19y
walla sende max kaçsa onu işaretle makina hızlanır ve tavsiyem pc ye ccleaner programını indir 2-3günde bir temizle pc hızlanır..
walla sende max kaçsa onu işaretle makina hızlanır ve tavsiyem pc ye ccleaner programını indir 2-3günde bir temizle pc hızlanır..
teşekkürler yaptım sanki daha bir hızlandı yada psikolojik 😆 neyse her türlü teşekkürler
Win 7 Keyif Sistemidir Görsellik Bakimindan Olsun Kullaniş bakimindan olsun Eğer Bilgisayarinin Daha cok hizlandirmak istiyorsa win xp öneririm gayet hizlidir kendileri 😊
Açıkçası bu hızlandırma programlarını falan 1-2 denedim , hızlandırmak yerine daha çok yavaşlattılar.Programların genelde yediği halt gereksinim duymadığın programları kapatmak.Ben bunları msconfig'ten zaten manuel olarak yapabiliyorum ne gereği var ki program kullanmanın ? Programı kullanıp gereksiz programları kapatıyorsun , ama programın kendisi açık kalıyor 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap