Icerige atla
Extraloob

win xp 64bit!

· 8 Yanıt · 1.3K görüntüleme
C
cLonny OP ⭐ 18y
başlıktada belirtildiği gibi win xp ye alıştığımdan dolayı win xp nin 64bit sürümünü denemek istiyorum.
Sistemim ise şöyle;
➡️ Intel Core i7 860 2.80ghz işlemci
➡️ Ati hd4890 1gb 256bit ekran kartı
➡️ gigabyte p55-ud3r s 1156 220 anakart
➡️ 8gb 1333mhz ddr3 kingston ram

Win xp 64 bit ile herhangi bir sorun çıkarmı acep?
Win 7 kullanmak istemiyorum. İçimden gelmiyor bir türlü 😆
Ayrıca bu win xp 64 bit i nereden bulabilirim 😊 Yardım eden olabilirse sevinirim ^^
Ps : halgan1 adlı üyemizin konusunu bilenler win xp 64 bit in olduğunu bilir xd 32gb ram ile 30+ char açtığının konusu ➡️ viewtopic.php?f=13&t=119851&p=1358979&hilit=#p1358979
8 Yanıt
Q
Quattro ⭐ 19y
Bende senin gibi xp fanatiği idim ama win 7 kuruncaya kadar engüzeli win7 64bit kullanıyorum ve çok mumnunum.
C
cLonny OP ⭐ 18y
Bende senin gibi xp fanatiği idim ama win 7 kuruncaya kadar engüzeli win7 64bit kullanıyorum ve çok mumnunum.

ya hacı cd yanımda duruyor ama bilmiyorum hala emin değilim kurup kurmamakta 😄
Q
Quattro ⭐ 19y

ya hacı cd yanımda duruyor ama bilmiyorum hala emin değilim kurup kurmamakta :D

Dvd yanındaysa hiç arkana bakma başlarda biraz yadırgarsın ama çok memnun kalırsın. 👍
C
cLonny OP ⭐ 18y

ya hacı cd yanımda duruyor ama bilmiyorum hala emin değilim kurup kurmamakta :D

Dvd yanındaysa hiç arkana bakma başlarda biraz yadırgarsın ama çok memnun kalırsın. 👍

windows 7 cd si bana bakiyor ben ona 😁 Tamam öyle olsun deniyelim win 7 yi. Eğer dediğin gibiyse off topic e bi tşk başlığı açacam 😁
furious
furious ⭐ 19y
şakamı yapıyosun bu sistemde xp 😱 🤔
C
cLonny OP ⭐ 18y
yaw peki şimdi win7 yüklerken upgrade seçenegi geliyor önümüze. Onu seçerek win 7 ye yükseltsek nasıl olur yani olurmu ?
furious
furious ⭐ 19y
yaw peki şimdi win7 yüklerken upgrade seçenegi geliyor önümüze. Onu seçerek win 7 ye yükseltsek nasıl olur yani olurmu ?

olmaz win7 cd sini tak biosta format at zaten 20 dk da bitiyo ...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: